Ondersteunende havens

• Meander bij de vuurtorenWe meren veelvuldig aan bij de vuurtoren 'Het Paard van Marken' waar we altijd zeer welkom zijn door de bewoners Thijs en Liliane Spijker.

• Jachthaven NaardenOok vanuit Jachthaven Naarden kunnen we vaarwensen vervullen en het is tevens de husvesting van ons Vaarwenskantoor. Een prachtige gastvrije locatie!

• Jachthaven groep
    In alle vijf de jachthavens van de Jachthaven groep, zijn we van harte welkom om onze vaardagen te maken.

• HoornIn de Gemeentehavens van Hoorns zijn we met beide schepen altijd welkom.
  • Jachthaven WaterlandMonnickendam is de locatie van waaruit we de hele zomer varen. Een toplocatie aan de Gouwzee!

• KNZRVBij de KNZ&RV zijn we van harte welkom om een aantal weken onze vaardagen te maken.

• VlielandOok in de haven van Vlieland is de Meander V altijd welkom met haar vaargasten. Top!

• Meander in VolendamTijdens het zomerseizoen wordt er vaak meerdere keren per week kade vrijgemaakt voor een ligplaats voor de Meander V zodat de gasten nog even kunnen passagieren! Chapeau havenmeesters!

Veel speciale dank gaat uit naar de havens waar we een periode mogen liggen om onze vaartochten te maken. Zij zijn een onmisbare schakel in ons vaardoel. Het is absoluut noodzakelijk dat we een periode een vaste plaats kunnen krijgen van waaruit we kunnen vertrekken en terugkomen. Ook moet deze ligplaats goed bereikbaar zijn met auto of ambulance en de opstapmogelijkheden om aan boord te komen moeten goed zijn.Meander Gouwzee 5

Alle genoemde havens waar we hebben mogen liggen, hebben ons geheel of gedeeltelijk gesponsord tijdens de vaardagen m.b.t. het havengeld en de medewerking was hartverwarmend. Veel dank hiervoor.

Ook de volgende havens en verenigingen hebben ondertussen hun medewerking m.b.t. de faciliteiten en havengelden gegeven:

• Bataviahaven - Lelystad
  • WSV Durgerdam - Durgerdam
  • WSV de Zuiderzee - Schellingwoude
  • ZC37 - Kampen

Nogmaals veel dank aan deze ondersteunende havens.

We zijn ze zeer dankbaar. We hebben het geld hard nodig om het komende jaar de vaardagen weer te kunnen financieren.

Amsterdammarina-2
Kampen-1