header2

Lees hier alle resencies over Evert zijn boekenIngezonden reacties van 'voorbijgangers'' :

 • verrassende oefeningHet boek geeft weer wat Evert allemaal voor elkaar krijgt, maar ook wat er door allerlei oorzaken mis gaat. Met name dat laatste maakt het tot een fascinerend en humoristisch verhaal.
  Hans Papenburg - Motorboot.
   
 • bezemschipHeel herkenbaar maar humoristisch neergezet. Het is een boek wat pakkend is en wat je niet weglegt. Ik had de neiging het in één keer uit te lezen.

 • belgen en sluizenWat een bijzonder boek heb je geschreven. Vaak met een glimlach zitten lezen, maar wat me vooral opviel dat je zo'n doorzetter bent. Enorm. Hartstikke goed.
 • heinoJe hebt wel een heel bijzonder boek geschreven. Mijn zoon heeft me tijdens het lezen regelmatig zien schaterlachen. Dit wekte zijn nieuwsgierigheid. Hij is 18 jaar en heeft nog nooit een boek gelezen. Dit is zijn eerste boek en hij verslindt het!
  "Als alle boeken zo geschreven waren, dan zou ik meer lezen mam".
   
 • vaars in gangboordAls niet lezer, ben ik gisteravond begonnen in je boek en kon niet meer stoppen. Om 03.00 uur werden de ogen wel heel zwaar, was de fles wijn leeg en was ik waar ik wezen wilde, na de Nolimit episodes. Vandaag op het strand heb ik je boek uitgelezen.
  Evert mijn complimenten een geweldig boek. Kan niet wachten tot de volgende...
   
 • zeevissenJij weet de lezer wel te pakken Evert! Ik heb tot drie maal toe de koffie koud laten worden en had een doos tissues naast me staan! Soms voor het lachen, danwel voor de emotionele traan! Steven Yntema - Uitgeverij Media Center Rotterdam
 • de plaat opMaar dit is toch sterk, dat op het moment dat jullie mij deze mail sturen, zit ik me net te verkneuteren, met een glas wijn en knapperend haardvuurtje, met je boek Bootjesgroei.
  Gefeliciteerd kerel met dit resultaat. Dat je redelijk kan kletsen wisten we al, maar het pakkend schrijven is wat anders. Ik moet je echter zeggen dat het je is gelukt. Ga door en schrijf meer!! Piet Wierenga, directeur No Limit Ships B.V.
 • pikhaaktaferelenOp 1 juni startten we voor 2,5 maand met onze Scandinavië-reis.  Tijdens onze heenreis heb ik zelfs met een dikke 7Bft nog smakelijk om je boek gelachen Evert. Helaas herken ik vele zaken. Ron is er nog niet toe gekomen om het te lezen (de schipper had het héél druk) maar ik wil nu alvast zeggen dat ik het zeer geslaagd vind. Ik heb het ook al diverse mensen aangeraden.
 • bacchusIk denk dat we de eersten waren die een boek van je kochten. We hebben "Bootjesgroei" nu allebei gelezen en we hebben er van genoten! We hebben af en toe vreselijk moeten lachen en hebben enorme bewondering gekregen voor je doorzettingsvermogen. Ik weet dat je niet gauw een reactie krijgt op iets wat je geschreven of getekend hebt. Daarom heb ik toch even de moeite genomen om je dit te schrijven.
  Een heerlijk boek!
 • spionIk heb van mijn vrouw het boek "Bootjesgroei"gekregen en - ondanks de drukte van Oerol - het in een adem uitgelezen! Wanneer komt de film uit? De nieuwe "Kluun"is geboren.
 • technospasmenEen vlucht A'dam-Riga en een terras in Riga waren voldoende om het boek in 2 maal één adem uit te lezen. Man, wat heb ik ervan genoten.
  Bijzonder leuk geschreven en een mooie cadeau tip voor mijn vele water vrienden.
 • kattententoonstellinIk wil even kwijt dat ik bij lezing in een prettige flow zat en heb genoten van uw boek en schrijfstijl met de heerlijke humor en zelfspot. Ik verheug me nu al op herlezen deze zomer op het achterdek van onze nieuwe motorboot op Loosdrecht of wellicht ergens op het wad.
 • berepoatIk heb een aantal avonden niets aan mijn man gehad. Hij heeft de hele tijd liggen schuddebuiken op de bank tijdens het lezen.


Beoordelingen NBD Biblion:

Evert zijn uitgever Lanasta heeft de boeken ook naar de NBD Biblion gezonden ter beoordeling. Dit is het orgaan dat alle aangeboden boeken leest, screent en beoordeelt of ze geschikt zijn om in de bibliotheken neer te verspreiden. Het is een behoorlijk kritische toets, maar Evert zijn beide boeken kwamen met fantastische recensies door de test. De NBD Biblion schreef over zijn boeken:

Recensie NBD biblion 2.1


Recensie NBD Biblion

Recensie Biblion Schipperslatijn en ander ongein

Recensie Biblion Als zoenen