Skip to main content

Over de verslagen

Vaarwens ZaandamGeachte bezoeker,

We vragen al onze gasten om een verslag van de dag te maken dat wij op onze site kunnen plaatsen. Zo kunnen sponsors, donateurs en anderen die hun inzet voor onze stichting tonen, zien hoe hun ondersteuning wordt ingezet. Niet iedere vaargast kan of wil dit en dat respecteren wij. Daarom zet onze auteur er een klein verslagje op met wat foto's als er niets wordt ingezonden.

Privacy:
Op speciaal verzoek houden we echter graag rekening met de privacy van onze gasten en plaatsen we onherkenbaar fotomateriaal zonder persoonlijke gegevens.

Wijzigingen:
In afwachting van uw ingezonden verhaaltje, zetten we er een - door ons gemaakt - verslag met foto's op. Natuurlijk plaatsen we liever uw eigen ervaringen. Hebt u kritiek of aanmerkingen op ons verhaaltje, de foto's of op de plaatsing van uw eigen ingezonden stukje, laat het dan even per E-mail weten. Het is een kleine moeite om dingen te wijzigen!

Fotomateriaal:
De geplaatste foto's zijn niet beveiligd. U kunt ze eenvoudig downloaden door op de foto te klikken en dan 1 keer met de rechter muisknop te klikken om  vervolgens de optie te kiezen "afbeelding opslaan als". De kwaliteit is voldoende voor een A3 afdrukformaat. Al het fotomateriaal dat tijdens de vaardag is gemaakt, blijft bij ons gearchiveerd zodat u te allen tijde de foto's weer in groot formaat op kunt vragen. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op.

Uw vaardag zoeken:
De verslagen staan op volgorde van datum en hebben allemaal een nummer! U kunt in het zoekvakje bovenin het door ons verstrekte vaardagnummer, de naam van de vaargast of de datum van de vaardag invullen. De zoekmachine leidt u dan naar de desbetreffende pagina.

Klik hieronder voor de meest recente vaardag: