Aanhanger van Vaarwens

Stichting Vaarwens krijgt een eigen aanhanger die overal in het land tijdens evenementen zal staan ter promotie van onze stichting. Wil je meerijden in onze promotietour, bekijk dan het filmpje, lees de voorwaarden hieronder en vul het formulier in om je aan te melden als aanhanger van Vaarwens.

Wij zijn ‘aanhanger’ van Vaarwens, de voorwaarden:
  • Tegeltje van 15x15 cm op de zijwand van de promotieaanhanger.
  • Minimale bijdrage €100 per kalenderjaar. Uiteraard is een hogere bijdrage mogelijk.
  • Jaarlijks in januari ontvang je een betaalverzoek. Na betaling laten we de sticker printen.
  • Vrijgekomen tegeltjes worden in februari opnieuw verhuurd.
  • Eigen tekst, logo, naam of quote, bijna alles kan.
  • Na de aanmeldingen zullen wij de plekken beschikbaar stellen op volgorde van binnenkomst. Je kan je plekje dus ook nog kiezen.
Meer weten? Bel gerust voor meer info op 020 2441092.

Hierbij reserveer ik graag een tegeltje en word ‘aanhanger’ van Vaarwens.
Ongeldige invoer

U KUNT OOK:

Het formulier op de afbeelding hieronder downloaden door er op te klikken,  invullen en zend het ons per email of per post.Formulier