header2

Nieuwsflitsen

 • De Meander V vraagt assistentie...

  Boek Evert 12Na ruim beraad hebben we besloten dat het noodzakelijk is geworden om in de nabije toekomst een eigen schip voor Stichting Vaarwens te realiseren. Dit is besloten om continuïteit te kunnen blijven bieden voor onze zeer speciale gasten in hun laatste levensdagen, die graag nog éénmaal een onvergetelijke dag op het water willen doorbrengen. Lees alles onder het item: "Het eigen schip"
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  NieuwsbriefDe onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek via een email te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Eerste tekeningen vaarwensschip klaar

  Presentatie vaarwensschipDiverse aanzichten vaarwensschip webOp 10 januari konden we de eerste ontwerptekeningen van het eigen vaarwensschip presenteren . We vergaderden met onze teamleden over de mogelijkheden om hiervoor de resterende financiën bijeen te krijgen. Heb je ideeën, altijd welkom!
 • Winterstop

  Wintervaren 12Na 10 november 2017 vaart de Meander V helaas tijdens de winterperiode niet meer en gaat deze winter wederom in groot onderhoud! Daarna nemen Evert en Inge even hun schip en de tijd voor zichzelf.
  Vanaf eind februari 2018 is de Meander V weer inzetbaar en is het intakeformulier weer online.
  Dank voor uw begrip.

Donatiepagina

Geachte lezer,
 
Dank dat u op deze pagina hebt geklikt en voornemens bent om ons te ondersteunen met uw donatie. Er zijn verschillende manieren om te doneren, maar u kunt ons ook machtigen om periodiek uw donatie van uw rekening af te schrijven. U kunt het donatieformulier onderaan downloaden, invullen, in een enveloppe doen, frankeren en op de post doen. Wij zorgen voor de rest.
Namens ons en onze vele vaargasten, alvast veel dank voor uw bijdrage!

U kunt hier rechtstreeks aan de stichting doneren door op de rode knop te klikken.

Donatiebutton 3


Om snel en eenvoudig periodiek of éénmalig te doneren, kunt u ook op het onderstaande logo van Whydonate klikken. 

Logo Whydonate 2

U kunt ook gewoon geld overmaken op onderstaand rekeningnummer.

IBAN: NL17 INGB 0005 6591 79

 t.n.v. STICHTING VAARWENS.

ANBI vaarwens
De donatie is aftrekbaar van uw fiscaal inkomen vanwege onze ANBI status. Lees alles hierover door op het logo te klikken.

U kunt ook het donatieformulier downloaden, het invullen, het opsturen, en wij regelen de rest.

Help mee een dag doneren