header2

Nieuwsflitsen

 • De Meander V vraagt assistentie...

  Boek Evert 12Na ruim beraad hebben we besloten dat het noodzakelijk is geworden om in de nabije toekomst een eigen schip voor Stichting Vaarwens te realiseren. Dit is besloten om continuïteit te kunnen blijven bieden voor onze zeer speciale gasten in hun laatste levensdagen, die graag nog éénmaal een onvergetelijke dag op het water willen doorbrengen. Lees alles onder het item: "Het eigen schip"
 • Stichting Vaarwens viert 10 jaar

  Vaarwens 10 jaar 1In Maart 2007 maakte de Meander V haar eerste vaarwens. Sinds die dag zijn de trossen honderden keren los geweest om een ongeneeslijk zieke een prachtdag te verzorgen. Op zondagmiddag 2 april werden Evert en Inge samen met een aantal genodigden feestelijk in het zonnetje gezet. Lees alles op: Nieuws jubileum
 • Toertocht Westland levert mooi bedrag op.

  Oldtimerrit 2017 1Tourrit Oldtimerfestival ‘Het Barrel’ levert ondanks het slechte weer en de zeer beperkte opkomst het mooie bedrag ( € 1750,- vermeerderd met het bedrag uit de collectebus a € 261,45 is totaal € 2011,45 ) op voor Stichting Vaarwens. Klaas Wilting (ambassadeur van Stichting Vaarwens) gaf met oorbeschermers op het loeiharde startschot voor de prachtige toertocht met diverse oldtimers, waarvan sommigen de hevige regen trotseerden door met open dak de rit te gaan maken.
  Dank aan eenieder die zich voor dit evenement heeft ingezet.
  Team Vaarwens
 • Winterstop

  Wintervaren 12Na 10 november 2017 vaart de Meander V helaas tijdens de winterperiode niet meer en gaat deze winter wederom in groot onderhoud! Daarna nemen Evert en Inge even hun schip en de tijd voor zichzelf.
  Vanaf eind februari 2017 is de Meander V weer inzetbaar en is het intakeformulier weer online.
  Dank voor uw begrip.

 • Liselotte van Donselaar wordt nieuw bestuurslid

  Liselotte van Donselaar BestuurslidWe zijn erg gelukkig u te kunnen meedelen dat het bestuur wordt versterkt met het toetreden van Liselotte. Ze zal ons komen helpen bij het werven van sponsoren en andere zaken die nodig zijn om Vaarwens financieel op de been te houden. Liselotte is directeur van Flottweg B.V en heeft haar sporen in het bedrijfsleven verdiend. Welkom Liselotte.

  Team Vaarwens

Donatiepagina

Geachte lezer,
 
Dank dat u op deze pagina hebt geklikt en voornemens bent om ons te ondersteunen met uw donatie. Er zijn verschillende manieren om te doneren, maar u kunt ons ook machtigen om periodiek uw donatie van uw rekening af te schrijven. U kunt het donatieformulier onderaan downloaden, invullen, in een enveloppe doen, frankeren en op de post doen. Wij zorgen voor de rest.
Namens ons en onze vele vaargasten, alvast veel dank voor uw bijdrage!

U kunt hier rechtstreeks aan de stichting doneren door op de rode knop te klikken.

Donatiebutton 3


Om snel en eenvoudig periodiek of éénmalig te doneren, kunt u ook op het onderstaande logo van Whydonate klikken. 

Logo Whydonate 2

U kunt ook gewoon geld overmaken op onderstaand rekeningnummer.

IBAN: NL17 INGB 0005 6591 79

 t.n.v. STICHTING VAARWENS.

ANBI vaarwens
De donatie is aftrekbaar van uw fiscaal inkomen vanwege onze ANBI status. Lees alles hierover door op het logo te klikken.

U kunt ook het donatieformulier downloaden, het invullen, het opsturen, en wij regelen de rest.

Help mee een dag doneren