Vaarwens op TV en in de pers

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen staan op volgorde van uitzenddatum en er zijn meerdere pagina's

Jaarlijkse Benefietavond Stichting Vaarwens editie 2023

Op 11 september 2023 vond de jaarlijkse Benefietavond van Stichting Vaarwens plaats in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar. Onze ambassadeur Frits Wester presenteerde samen met comité van aanbeveling lid Sandra Schuurhof de avond. Artiesten als Jan Akkerman (ook comité van aanbeveling lid), de veelzijdige Ellen ten Damme en feestzanger Ramon Beense gaven prachtige optredens en maakten de avond tot een groot feest. Er werd flink geboden op de geveilde items en samen met de opbrengst van de verkochte stoelen kwam het eindbedrag op € 35.610,- Een prachtige impressie, gemaakt door Eric van Staten van Watersport TV, waarvoor onwijs veel dank.