header2

Vaarwens op TV en in de pers

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen staan op volgorde van uitzenddatum en er zijn meerdere pagina's


2021: Als het buiten guur en koud is, is het binnen gezellig en warm! Sander Cammenga van https://www.sandercam.nl/ maakte mooie opnames voor ons van de vaarwens van zijn grootvader tijdens een koude regendag. Dank Sander!2021: Met trots kunnen we de nieuwe 'Vaarwens clip' tonen, gemaakt door cameraman Jaap van Willigen. Veel dank daarvoor.2020: Evert en Inge waren in het programma 'Holland Vaart' van Watersport Tv. Een 17 minuten durend leuk programma over Monnickendam. Evert en Inge zijn in gesprek op 4.25 minuten na de start.Maart 2020: De maidentrip van de MS VAARWENS is op video vastgelegd. Met dank aan Peter Hans (PHV Productions Harlingen) die meevoer en belangeloos deze reportage maakte. Ook vrijwilligers Foeke en Hanno veel dank voor het overvaren.
Februari 2020: We maakten een korte film over de doop en de maidentrip van ons fonkelnieuw vaarwensschip de 'MS VAARWENS'

E-mail