header2

Vaarwens op TV

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen:


Omroep PIM maakte samen met onze ambassadeur Luzette Kroon een prachtige reportage van de Unox Nieuwjaarsduik te Zandvoort op Nieuwjaarsdag 2019! Ga er maar voor zitten, het is geweldig!! Dank Omroep PIM, Luzette, alle vrijwilligers en alle donateurs/zwemmers.

Start duik


RTV Noord Holland zond op 13-9-2018 een prachtige reportage uit over het werk van Evert en Inge van Vaarwens. Kijk en overtuig uzelf van het nut van onze stichting, die louter draait op giften van sponsoren en derden:Evert en Inge willen graag assistentie bij het maken van hun vaarwensen. Omroep Max maakte een korte reportage over het paar en hun schip, waarvoor heel veel dank, zeker aan Hannie Borgman voor het tippen van de redactie.Een mooi portret van Inge en Evert, gemaakt door Roos Elkerbout en gepubliceerd bij RTV NoordHolland.

RTL NH 25 9 2017


Prachtige 11 minuten durende impressie van Stichting Vaarwens, gemaakt door LOVE TV (Lokale Omroep Volendam Edam) met speciale dank aan Jannie​ en cameraman Ron.Stichting Vaarwens bestond op 2-2-2017 tien jaar en vierde haar jubileum. Hart van Nederland maakte een nieuwsitem van onze stichting en zond het 's avonds uit. Hiervan de beelden.


De Russische staatsomroep maakte een documantaire over 'Last Wishes in Holland' dat op 3-8-2016 op de Russische televisie werd uitgezonden. In het programma komen de Stichting Ambulance Wens en Stichting Vaarwens beiden aan bod. In de documantaire van bijna 30 minuten komt Stichting Vaarwens tegen het eind in beeld. Hierbij het fragment met SVW.


E-mail