header2

Stichting Vaarwens Nieuws

08-09-2020 Evert krijgt een Hiswa Oeuvreprijs

Evert is de ontwerper van No-Limits en is samen met Inge oprichter van de Stichting Vaarwens. Evert is winnaar van de Boot van het jaar Oeuvre prijs 2020. Aan boord van zijn eigen schip, de Meander V, werd Evert dinsdagochtend verrast met de ereprijs.

De Oeuvre-prijs is bedoeld voor iemand die zich langere tijd op bijzondere wijze voor de Nederlandse watersport (Jachtbouw, productontwikkeling, infrastructuur, media, havens of overheid) verdienstelijk heeft gemaakt.
Evert heeft met No-Limits een schepenlijn gemaakt die uitblinkt in vaareigenschappen, zeewaardigheid en aandrijving. De ontwerpen kenmerken zich door de grote Tubes rondom. Zijn ontwerpen varen over de hele wereld.
Daarnaast is Evert met zijn partner initiatiefnemer en de stuwende kracht achter de Stichting Vaarwens. Dit gebeurde tot vorig jaar met de Meander V, maar inmiddels heeft de Stichting een eigen Vaarwens schip.
Uiteraard mede ontworpen door Evert. Een uniek schip met grote functionaliteit waardoor de gasten van Vaarwens een onvergetelijke dag kunnen ervaren.

De prijs werd uitgereikt door Alex Hoeve van de organisatie van de Hiswa te water in aanwezigheid van de juryleden Epco Ongering (Boten te koop) en Eric van Staten (Watersport-TV).
In de jury van de Boot van het jaar verkiezing zitten vertegenwoordigers van de watersportmedia.

Een mooi artikel in het Noord Hollands dagblad: 

040 09 9 2020 NoordHolland

E-mail