header2

Nieuwsflitsen

 • Het jubileumboek, een mooi geschenk!

  Als zoenenjpgHet prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert schreef, is al een tijdje uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto of hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • Reanimatiecursussen 2021 gestart


  ZVE veiligheid https://www.zve-veiligheid.nl/ geeft onze vrijwilligers weer een gratis reanimatiecursus. Zo blijven we allemaal scherp. Gisteren was de eerste cursusdag. Dank voor je inzet Vincent Vivié.
 • COVID-19 Update:

  CoronaWe varen gewoon door, ook deze zomerperiode. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen van het Coronavirus op de voet en hebben regelmatig contact met de betreffende instanties. Gelukkig hebben we ook nu weer groen licht gekregen en mogen wij blijven varen. Wel dienen wij rekening te houden met de RIVM Maatregelen.

Stichting Vaarwens Nieuws

April 2008: Rolstoelbrug

Meander is er klaar voor.

Met dank aan Marvis jachtbouw en Luppo van der Mey die de constructie in elkaar heeft gelast, is de aluminium constructie op het achterschip gereedgekomen.

Aanpassing-voor-rolstoel We kunnen nu het spiegelplateau horizontaal zetten en de loop/rolstoel plank er aan vast maken. Een heel bouwwerk maar het zit er op. De Meander is nu beperkt rolstoeltoegankelijk. Alleen onze eigen rolstoel kan gebruikt worden. Dank voor de inzet aan voornoemde sponsors.

 

E-mail