April 2008: Rolstoelbrug

Meander is er klaar voor.

Met dank aan Marvis jachtbouw en Luppo van der Mey die de constructie in elkaar heeft gelast, is de aluminium constructie op het achterschip gereedgekomen.

Aanpassing-voor-rolstoel We kunnen nu het spiegelplateau horizontaal zetten en de loop/rolstoel plank er aan vast maken. Een heel bouwwerk maar het zit er op. De Meander is nu beperkt rolstoeltoegankelijk. Alleen onze eigen rolstoel kan gebruikt worden. Dank voor de inzet aan voornoemde sponsors.