25 april: Open dag Vuurtoren voor Stichting Vaarwens

Vervolg maandag 26-4-2010:

We hebben een fantastiche dag gehad bij Thijs en Liliane bij het Paard van Marken

105_Torendag_1

Er was veel publiek, dat gelukkig prachtig verspreid over de dag kwam binnendruppelen. Velen waren watersporters die vaak aan de toren voorbij zijn gevaren, die nu eindelijk de kans kregen om eens binnen te kijken.

Regelmatig startten Thijs en zijn machinist de grote oude Brons motor die met heerlijke dieseldreunen aan de praat kwam om de luchthoorn te bedienen.

105_Torendag_2

De exacte opbrengst van de dag was € 632.60, waarme we heel erg gelukkig zijn.

Thijs, Liliane en alle donateurs, heeeel veel dank voor jullie inzet en giften!

Evert en Inge.

Lees ook het artikel in het Noord Hollands dagblad:

Noordhollands-Dagblad-24-4-