header2

We hebben in 2020 gevaren op:

Vaarwens 732 op 08-06-2020

Zegt het voort…732 Annie 10
-
Vorig jaar ging Aad mee op een geweldige vaarwensdag en hij heeft daarna in de korte tijd die hem restte flink voor vaarwens ‘gezaaid’ vanuit zijn tomeloze enthousiasme. Zo ‘zegde hij het voort’ en ook Annie werd geraakt door zijn enthousiasme. Nu is de tijd aangebroken dat bij haar het ‘motortje’ versleten is en er ieder moment mee kan stoppen. Ze besluit nog een keer gebruik te maken van de mogelijkheid om te gaan varen, want dat vindt ze geweldig. Zij heeft namelijk de wens om nog een keer langs de kust van Scheveningen te varen (nu is dat helaas niet mogelijk), want dat deed zij vroeger altijd met haar broer, die een eigen boot had gebouwd, dus wordt er een intakeformulier ingevuld door haar dochter.
-
Inge slaat aan het organiseren en de dag wordt gepland. Na dagen met veel wind, heeft de natuur wat rust gevonden en tussen mooie wolkenpartijen schijnt het zonnetje dapper. Ook de temperaturen zijn beter dan de voorgaande dagen en al vroeg zijn dagschipper Sido, de vrijwilligers Jan, Ann en Rosanne (wordt ingewerkt als vrijwilligster) aan boord om het schip voor te bereiden op een prachtdag. Even later pruttelt de koffiepot en is iedereen klaar voor ontvangst van onze bejaarde gaste…
-

Sterkte lieve Annie
Auteur Vaarwens.
-
dank aan:
Amsterdam Marina / Jachthaven Groep voor het beschikbaar stellen van de ligplaats
Vaarvrijwilligers Jan, Ann, Rosanne en dagschipper Sido voor hun inzet
De Brandweer voor de parkeerplaatsen
Oranjesluizen voor de vlotte schutting
en alle sponsoren die deze dag gratis mogelijk maakten....

Een verslagje van dochters Conny en Lisette:

"Op maandag 8 juni was het zover, wij gaan varen met onze moeder. Het was eerst uitgesteld door de corona maar de overheid heeft de versoepeling aangekondigd en we mochten aan boord.

Ondanks dat het bewolkt was toen we uit Den Haag vertrokken hebben we een heerlijke, zonnige dag aan boord gehad. Precies goed weer voor mama, niet té warm en niet té koud. Een prachtige nieuwe boot van Stichting Vaarwens die bestuurd werd door Sido, bijgestaan door Jan hebben zij ons door de wateren van Amsterdam gevaren. Ann en Rosanne hebben ons vermaakt met mooie verhalen en een overheerlijke lunch. Mijn moeder heeft de dag van haar leven gehad, nog één keertje varen. Zij wil jullie heel hartelijk bedanken voor alle zorgen en de geweldige dag.

En dat willen wij ook, lieve groeten van Conny en Lisette"

Annie 15
Annie 18
Annie 20
Annie 25
Annie 26
Annie 27
Annie 29
Annie 32
Annie 33
Annie 44
Annie 45
Annie 48
Annie 61
Annie 63
Annie 67
Annie 75
Annie 82
Annie 91
Annie 92
Annie 93

E-mail