header2

Vaardagen 2009

30 juli 2009

Verslag vaardag door Chris Dermois.

Hallo lieve allemaal,

Na een heftige tijd na de stamceltransplantatie mocht ik vanaf Zoutkamp varen op de meander. Mijn leukemie is onder controle maar ik heb last van graft versus host = afstoting. Vooral aan de darmen dus een vakantie is lastig. Deze dag is dus zeer welkom. Samen met mijn vader en moeder en tweelingbroer gingen we richting Zoutkamp. Het weer liet wel wat te wensen over maar het was een geweldige dag.

Evert en Inge hadden de koffie en frisdrank klaar staan toen we aan kwamen. Omdat ik in de ochtend heel veel pillen moet slikken ban ik meestal niet zo vroeg klaar. Dit was geen probleem. Gelukkig begrepen ze dit en hebben me verwend met een bezoekje aan de palingstokerij. We hebben een lekker visje gegeten op de meander. De uitleg van de jongen van de palingrokerij was erg interresant. Mijn fam. en ik hebben er van genoten. Ook de rondleiding was zeker de moeite waard!

Evert en Inge zijn van die mensen die aan 1 woord genoeg hebben. Je hoeft niet alles uit te leggen. Sommige dingen zijn vanzelfsprekend.

Ook de hond Joey was mee. Het is zo'n schattig hondje, we gingen de Esonstad bekijken en Joey hoeft maar iets van blikjes te zien of hij ruimt het op. Makkelijk z'n opruimer. Ook mocht ik de boot besturen. Ondertussen ben ik 18 en mag omdat ik zoveel medicijnen slik niet autolessen maar deze boot besturen was geen probleem. Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chris_Demois_09

Evert en Inge d.m.v de vaarwens hebben . Heel erg bedankt.

Chris Dermois.