2-6-2016: Vaarwens maakt de 400ste vaarwens dag.

Sinds maart 2007 realiseren Inge en Evert (met hulp van vele vrijwilligers en sponsoren) de gratis vaardagen voor mensen in hun laatste levensfase. Alle vaarwensen zijn vanaf het begin nauwkeurig bijgehouden en verslagen op de website.
Vandaag gingen voor de 400ste keer de trossen los van Evert en Inge hun varend woonschip de Meander V.
Laten we hopen dat 'het Stel en hun schip' dit in de toekomst nog vele malen mogen doen...

Auteur Vaarwens.

vaardag 400