23-5-2016 Huiskamerconcert van Jan Akkerman tijdens vaardag

Ons comitélid van Stichting Vaarwens Jan Akkerman gaf een ruim drie kwartier durend huiskamerconcert aan boord van de Meander V tijdens de vaarwens van gitarist Philippe de Lange. Philippe lijdt aan ALS en merkte de ziekte voor het eerst op toen het gitaarspelen niet meer ging. Jan Akkerman ging graag op het verzoek van Evert in om voor deze jonge vader aan boord te komen spelen. Lees alles op de vaardag van Philippe nr. 396.

Dank Jan! Je hebt een groot hart!

396 Philippe 061

comite samenstel