18-5-2016 Grote steun van Stichting ALS Nederland

Bijna de helft van onze vaargasten lijdt aan ALS, de vreselijke en (nu nog) ongeneeslijke spierziekte die mensen trapsgewijs alles afneemt en ten slotte ook het leven. De Stichting ALS Nederland heeft daarom besloten om Vaarwens dit jaar voor een groot deel deze vaardagen financieel te gaan ondersteunen. We zijn bijzonder blij met deze fantastische bijdrage en hulp in het verwezenlijken van de vaarwensen.

Dank Stichting ALS Nederland...

Wilt u meer informatie over de Stichting ALS en haar doel? Klik op onderstaand logo.

ALS