9-10-2016 Meander V vaart met artiesten en BN'ers

Gezellige informatiemiddag met artiesten en BN'ers...443 1 prominentenmiddag 114

Stichting Vaarwens bestaat volgend jaar 10 jaar. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. In de aanloop worden er nu reeds contacten gelegd om drie redenen:

* Stichting Vaarwens meer bekendheid geven.
* De toekomst van de stichting waarborgen.
* Een benefietfeest organiseren voor de stichting.

Er werden zondagmiddag 9-10-2016 een aantal artiesten en BN'ers uitgenodigd aan boord van de Meander V te Muiden. Het werd een informatieve middag waar werd gesproken, gedeeld, geborreld gevaren en genoten terwijl er ideeën werden geboren.
Meer over deze activiteiten later...

Dank aan:
KNZ&RV te Muiden voor de gastvrijheid
Alle gasten die aanwezig waren,
en in het bijzonder aan Wouter de Wild die het geheel in werking heeft gezet.

Auteur Vaarwens

-1-prominentenmiddag-013