Westland voor Vaarwens houdt grote aktie voor SVW

Westland voor Vaarwens.

Het komend weekend (zaterdag 7 oktober) zijn er geweldige activiteiten in het Westland. Daarbij wordt er o.a. een prachtige oldtimerrit georganiseerd een markt en veel meer. Alles staat in het teken van Stichting Vaarwens, hoe super is dat? We zijn zeer gelukkig met deze enorme inzet van velen die ons een warm hart toedragen en we zullen met een aantal vrijwilligers de gelederen komen versterken. Kom ook, maak plezier, geniet en help ons weer een stapje dichter bij ons doel…

Team Vaarwens

Westland voor Vaarwens 1Westland voor Vaarwens 2