29-4-2018 Natte vlaggetjesdag...

We hadden er zin in… Muiden vierde vlaggetjesdag en vele activiteiten stonden in het teken van Vaarwens. Helaas regende het bijna de hele dag en viel het evenement in het water. Daardoor bleven ook de bezoekers weg, maar evengoed haalden we met collectebussen, vlaggetjes en Unox worstenverkoop € 536,51 op. Daarbij komt nog de opbrengst van de haringkar van Ome Ko en de lezingen van Henk de Velde. Zodra dat bekend is voegen we het bedrag nog aan dit bericht toe.
In elk geval hebben we Stichting Vaarwens weer op de kaart gezet en hebben we geweldige contacten opgedaan die in de toekomst hws iets voor onze stichting kunnen betekenen..

Met dank aan onze ambassadeur Klaas Wilting en presentatrice Vivian Boelen om ons bij deze dag te ondersteunen en verder aan allen die aan deze dag meewerkten.
Verder dank aan de organisatie van Vlaggetjesdag Muiden, de middenstand van Muiden voor de beschikbaar gestelde verlotingsprijzen, Unox voor de worsten en de kraam, Ome Ko voor de haringkar en Henk de Velde voor het beschikbaar stellen van de kaartverkoop van zijn lezingen.

Vlaggetjesdag-2018-1
Vlaggetjesdag-2018-10