header2

Nieuwsflitsen

 • De Meander V vraagt assistentie...

  Diverse aanzichten vaarwensschip webNa ruim beraad hebben we besloten dat het noodzakelijk is geworden om in de nabije toekomst een eigen schip voor Stichting Vaarwens te realiseren. Dit is besloten om continuïteit te kunnen blijven bieden voor onze zeer speciale gasten in hun laatste levensdagen, die graag nog éénmaal een onvergetelijke dag op het water willen doorbrengen. Lees alles onder het item:"Het eigen schip"
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek via een email te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Burgemeester Luzette Kroon wordt ambassadeur

  Luzette Kroon zonder ketenMet trots kunnen we vermelden dat Luzetten kroon - burgemeester van de gemeente Waterland - is aangetreden als ambassadeur van Stichting Vaarwens. We zijn enorm vergheugd haar in ons Vaarwensteam te mogen opnemen en zijn haar dankbaar voor bereidwilligeheid. Welkom Luzette.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  De Lintjesregen 57dag voor Koningsdag werden Evert en Inge (de oprichters van onze stichting) tijdens de lintjesregen beloond voor hun tomeloze inzet middels een lintje, ontvangen door de Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema. Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • Bouwcontract ondertekend

  Contract tekenenEen historisch moment! Gistermiddag werd het bouwcontract voor de bouw van het eigen vaarwensschip getekend bij SRF Shipbuilding in Harlingen. We gaan bouwen! Let wel, we zijn er nog niet! Er is nog geld nodig voor de inrichting en er is ook nog geen budget voor de exploitatie van het schip. Blijf ons dus steunen!

Stichting Vaarwens Nieuws

29-4-2018 Natte vlaggetjesdag...

We hadden er zin in… Muiden vierde vlaggetjesdag en vele activiteiten stonden in het teken van Vaarwens. Helaas regende het bijna de hele dag en viel het evenement in het water. Daardoor bleven ook de bezoekers weg, maar evengoed haalden we met collectebussen, vlaggetjes en Unox worstenverkoop € 536,51 op. Daarbij komt nog de opbrengst van de haringkar van Ome Ko en de lezingen van Henk de Velde. Zodra dat bekend is voegen we het bedrag nog aan dit bericht toe.
In elk geval hebben we Stichting Vaarwens weer op de kaart gezet en hebben we geweldige contacten opgedaan die in de toekomst hws iets voor onze stichting kunnen betekenen..

Met dank aan onze ambassadeur Klaas Wilting en presentatrice Vivian Boelen om ons bij deze dag te ondersteunen en verder aan allen die aan deze dag meewerkten.
Verder dank aan de organisatie van Vlaggetjesdag Muiden, de middenstand van Muiden voor de beschikbaar gestelde verlotingsprijzen, Unox voor de worsten en de kraam, Ome Ko voor de haringkar en Henk de Velde voor het beschikbaar stellen van de kaartverkoop van zijn lezingen.

Vlaggetjesdag-2018-1
Vlaggetjesdag-2018-10
Vlaggetjesdag-2018-12
Vlaggetjesdag-2018-13
Vlaggetjesdag-2018-16
Vlaggetjesdag-2018-19
Vlaggetjesdag-2018-2
Vlaggetjesdag-2018-22
Vlaggetjesdag-2018-23
Vlaggetjesdag-2018-4
Vlaggetjesdag-2018-5
Vlaggetjesdag-2018-6
Vlaggetjesdag-2018-7
Vlaggetjesdag-2018-8
Vlaggetjesdag-2018-9

E-mail