De Lintjesregen 57dag voor Koningsdag werden Evert en Inge (de oprichters van onze stichting) tijdens de lintjesregen beloond voor hun tomeloze inzet middels een lintje, ontvangen door de Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema. Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
  • Bouw eigen vaarswensschip gaat voorspoedig

Bouw 62De bouw van het eigen vaarwensschip bij SRF Shipbuilding in Harlingen gaat voorspoedig. Bekijk de bouwvorderingen door op de foto te klikken.
    Let wel, we zijn er nog niet! Er is nog geld nodig voor de inrichting en er is ook nog geen budget voor de exploitatie van het schip. Blijf ons dus steunen!

29-4-2018 Natte vlaggetjesdag...

We hadden er zin in… Muiden vierde vlaggetjesdag en vele activiteiten stonden in het teken van Vaarwens. Helaas regende het bijna de hele dag en viel het evenement in het water. Daardoor bleven ook de bezoekers weg, maar evengoed haalden we met collectebussen, vlaggetjes en Unox worstenverkoop € 536,51 op. Daarbij komt nog de opbrengst van de haringkar van Ome Ko en de lezingen van Henk de Velde. Zodra dat bekend is voegen we het bedrag nog aan dit bericht toe.
In elk geval hebben we Stichting Vaarwens weer op de kaart gezet en hebben we geweldige contacten opgedaan die in de toekomst hws iets voor onze stichting kunnen betekenen..

Met dank aan onze ambassadeur Klaas Wilting en presentatrice Vivian Boelen om ons bij deze dag te ondersteunen en verder aan allen die aan deze dag meewerkten.
Verder dank aan de organisatie van Vlaggetjesdag Muiden, de middenstand van Muiden voor de beschikbaar gestelde verlotingsprijzen, Unox voor de worsten en de kraam, Ome Ko voor de haringkar en Henk de Velde voor het beschikbaar stellen van de kaartverkoop van zijn lezingen.

Vlaggetjesdag-2018-1
Vlaggetjesdag-2018-10