header2

Nieuwsflitsen

 • Jubileumboek is uit!

  Als zoenenjpgHet is zo ver, het prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert de afgelopen winter schreef, is uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  In 2019 werden Evert en Inge de Lintjesregen 57dag voor Koningsdag tijdens de lintjesregen Koninklijk onderscheiden door de Burgemeester van Amsterdam (Femke Halsema). Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • MS Vaarwens vaart voorlopig vanuit Amsterdam Marina

  Adam Marina platteg 2 De MS Vaarwens is uitgeweken naar de Amsterdam Marina en maakt tot 1 juni van daaruit haar vaardagen. Kijk altijd op 'Ligplaatsen schepen' in de zijbalk om de huidige aktuele locatie met plattegrond te vinden.

Stichting Vaarwens Nieuws

29-4-2018 Natte vlaggetjesdag...

We hadden er zin in… Muiden vierde vlaggetjesdag en vele activiteiten stonden in het teken van Vaarwens. Helaas regende het bijna de hele dag en viel het evenement in het water. Daardoor bleven ook de bezoekers weg, maar evengoed haalden we met collectebussen, vlaggetjes en Unox worstenverkoop € 536,51 op. Daarbij komt nog de opbrengst van de haringkar van Ome Ko en de lezingen van Henk de Velde. Zodra dat bekend is voegen we het bedrag nog aan dit bericht toe.
In elk geval hebben we Stichting Vaarwens weer op de kaart gezet en hebben we geweldige contacten opgedaan die in de toekomst hws iets voor onze stichting kunnen betekenen..

Met dank aan onze ambassadeur Klaas Wilting en presentatrice Vivian Boelen om ons bij deze dag te ondersteunen en verder aan allen die aan deze dag meewerkten.
Verder dank aan de organisatie van Vlaggetjesdag Muiden, de middenstand van Muiden voor de beschikbaar gestelde verlotingsprijzen, Unox voor de worsten en de kraam, Ome Ko voor de haringkar en Henk de Velde voor het beschikbaar stellen van de kaartverkoop van zijn lezingen.

Vlaggetjesdag-2018-1
Vlaggetjesdag-2018-10
Vlaggetjesdag-2018-12
Vlaggetjesdag-2018-13
Vlaggetjesdag-2018-16
Vlaggetjesdag-2018-19
Vlaggetjesdag-2018-2
Vlaggetjesdag-2018-22
Vlaggetjesdag-2018-23
Vlaggetjesdag-2018-4
Vlaggetjesdag-2018-5
Vlaggetjesdag-2018-6
Vlaggetjesdag-2018-7
Vlaggetjesdag-2018-8
Vlaggetjesdag-2018-9

E-mail