17-6-2018: Geweldige donatie van de familie Donk.

De fa. Donk Industries bestond 85 jaar en tevens nam het echtpaar Jan en Leny Donk afscheid. Het bedrijf schonk hen als afscheidscadeau het symbolische bedrag van € 8500,-.

Een dubbele reden voor een feestje en de familie Donk besloot om in plaats van cadeau’s een gift voor Stichting Vaarwens te vragen. Dat leverde maar liefst € 3500,- op!

Jan en Leny besloten om alle ontvangen bedragen aan Stichting Vaarwens te schenken en zondagmiddag werden Evert en Inge uitgenodigd om bij de KNZ&RV Muiden aan boord te komen om de cheque te ontvangen. Het paar werd overdonderd met het bedrag van maar liefst € 12000,-

Twaalfduizendmaal dank aan Jan, Leny en Eric Donk en de fa. Donk Industries.

Donk Industries