header2

Nieuwsflitsen

 • De Meander V vraagt assistentie...

  Diverse aanzichten vaarwensschip webNa ruim beraad hebben we besloten dat het noodzakelijk is geworden om in de nabije toekomst een eigen schip voor Stichting Vaarwens te realiseren. Dit is besloten om continuïteit te kunnen blijven bieden voor onze zeer speciale gasten in hun laatste levensdagen, die graag nog éénmaal een onvergetelijke dag op het water willen doorbrengen. Lees alles onder het item:"Het eigen schip"
 • Burgemeester Luzette Kroon wordt ambassadeur

  Luzette Kroon zonder ketenMet trots kunnen we vermelden dat Luzetten kroon - burgemeester van de gemeente Waterland - is aangetreden als ambassadeur van Stichting Vaarwens. We zijn enorm vergheugd haar in ons Vaarwensteam te mogen opnemen en zijn haar dankbaar voor bereidwilligeheid. Welkom Luzette.
 • Harrie Vriezen wordt onze nieuwe secretaris

  Harrie Vriezen SecretarisWe zijn verheugd u te kunnen meedelen dat Dhr. Harrie Vriezen de functie van secretaris heeft overgenomen van Francoise Tanis. Harrie vervulde ondermeer functies als manager Planning en Control , Directeur Financien en change manager in diverse ziekenhuizen en zorginstellingen.
  Francoise blijft bestuurslid vanwege haar objectieve inbreng, maar haar agenda laat de drukkere functie van secretaris niet meer toe.

  Welkom Harrie!
 • Bouwcontract ondertekend

  Contract tekenenEen historisch moment! Gistermiddag werd het bouwcontract voor de bouw van het eigen vaarwensschip getekend bij SRF Shipbuilding in Harlingen. We gaan bouwen! Let wel, we zijn er nog niet! Er is nog geld nodig voor de inrichting en er is ook nog geen budget voor de exploitatie van het schip. Blijf ons dus steunen!

Stichting Vaarwens Nieuws

17-6-2018: Geweldige donatie van de familie Donk.

De fa. Donk Industries bestond 85 jaar en tevens nam het echtpaar Jan en Leny Donk afscheid. Het bedrijf schonk hen als afscheidscadeau het symbolische bedrag van € 8500,-.

Een dubbele reden voor een feestje en de familie Donk besloot om in plaats van cadeau’s een gift voor Stichting Vaarwens te vragen. Dat leverde maar liefst € 3500,- op!

Jan en Leny besloten om alle ontvangen bedragen aan Stichting Vaarwens te schenken en zondagmiddag werden Evert en Inge uitgenodigd om bij de KNZ&RV Muiden aan boord te komen om de cheque te ontvangen. Het paar werd overdonderd met het bedrag van maar liefst € 12000,-

Twaalfduizendmaal dank aan Jan, Leny en Eric Donk en de fa. Donk Industries.

Donk Industries

E-mail