header2

Nieuwsflitsen

 • De Meander V vraagt assistentie...

  Diverse aanzichten vaarwensschip webNa ruim beraad hebben we besloten dat het noodzakelijk is geworden om in de nabije toekomst een eigen schip voor Stichting Vaarwens te realiseren. Dit is besloten om continuïteit te kunnen blijven bieden voor onze zeer speciale gasten in hun laatste levensdagen, die graag nog éénmaal een onvergetelijke dag op het water willen doorbrengen. Lees alles onder het item:"Het eigen schip"
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek via een email te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Burgemeester Luzette Kroon wordt ambassadeur

  Luzette Kroon zonder ketenMet trots kunnen we vermelden dat Luzetten kroon - burgemeester van de gemeente Waterland - is aangetreden als ambassadeur van Stichting Vaarwens. We zijn enorm vergheugd haar in ons Vaarwensteam te mogen opnemen en zijn haar dankbaar voor bereidwilligeheid. Welkom Luzette.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  De Lintjesregen 57dag voor Koningsdag werden Evert en Inge (de oprichters van onze stichting) tijdens de lintjesregen beloond voor hun tomeloze inzet middels een lintje, ontvangen door de Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema. Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • Bouwcontract ondertekend

  Contract tekenenEen historisch moment! Gistermiddag werd het bouwcontract voor de bouw van het eigen vaarwensschip getekend bij SRF Shipbuilding in Harlingen. We gaan bouwen! Let wel, we zijn er nog niet! Er is nog geld nodig voor de inrichting en er is ook nog geen budget voor de exploitatie van het schip. Blijf ons dus steunen!

Stichting Vaarwens Nieuws

22-6-2018: Prachtige donatie van SIG afbouwspecialist tijdens feestavond.

SIG afbouwspecialist organiseerde voor haar klanten het summerbreeze/vrienden van SIG event bij van de Valk in Tiel. Er werden 2 goede doelen gekozen en dat waren Stichting Vaarwens (we maakten een vaarwens voor een familielid) en Asante Childrens Home. Evert en Inge waren erbij en genoten van het diner, de feestavond (die tot in de late uurtjes duurde) de overnachting en het ontbijt. Daarna mochten ze de cheque van Bert en Conny Dekker ontvangen van maar liefst € 4000,-!

Chapeau Vrienden van SIG voor deze fantastische avond namens Evert en Inge,
Auteur Vaarwens.

SIG-1
SIG-10
SIG-11
SIG-12
SIG-13
SIG-14
SIG-15
SIG-16
SIG-2
SIG-3
SIG-4
SIG-5
SIG-6
SIG-7
SIG-8
SIG-9

E-mail