header2

Nieuwsflitsen

 • Jubileumboek is uit!

  Als zoenenjpgHet is zo ver, het prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert de afgelopen winter schreef, is uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  In 2019 werden Evert en Inge de Lintjesregen 57dag voor Koningsdag tijdens de lintjesregen Koninklijk onderscheiden door de Burgemeester van Amsterdam (Femke Halsema). Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • MS Vaarwens vaart voorlopig vanuit Amsterdam Marina

  Adam Marina platteg 2 De MS Vaarwens is uitgeweken naar de Amsterdam Marina en maakt tot 1 juni van daaruit haar vaardagen. Kijk altijd op 'Ligplaatsen schepen' in de zijbalk om de huidige aktuele locatie met plattegrond te vinden.

Stichting Vaarwens Nieuws

22-6-2018: Prachtige donatie van SIG afbouwspecialist tijdens feestavond.

SIG afbouwspecialist organiseerde voor haar klanten het summerbreeze/vrienden van SIG event bij van de Valk in Tiel. Er werden 2 goede doelen gekozen en dat waren Stichting Vaarwens (we maakten een vaarwens voor een familielid) en Asante Childrens Home. Evert en Inge waren erbij en genoten van het diner, de feestavond (die tot in de late uurtjes duurde) de overnachting en het ontbijt. Daarna mochten ze de cheque van Bert en Conny Dekker ontvangen van maar liefst € 4000,-!

Chapeau Vrienden van SIG voor deze fantastische avond namens Evert en Inge,
Auteur Vaarwens.

SIG-1
SIG-10
SIG-11
SIG-12
SIG-13
SIG-14
SIG-15
SIG-16
SIG-2
SIG-3
SIG-4
SIG-5
SIG-6
SIG-7
SIG-8
SIG-9

E-mail