2-1-2019 Nieuwjaarsduik groot succes

Nieuwjaarsduik chequeGisteren zette een grote groep van onze vrijwilligers zich in tijdens de nieuwjaarsduik te Zandvoort. Het was een geweldig evenement en onze ambassadeur Luzette Kroon (burgemeester van Monnickendam) maakte een korte video van de start. Het leverde het mooie bedrag van € 3097,20 op. Dank aan alle bikkels die de koude duik namen en voor ons doneerden.

Dank aan deze toppers, die organisatie en de collectes tijdens de nieuwsjaarsduik voor hun rekening hebben genomen. Helaas staat niet iedereen er op, maar ook aan hun zijn we veel dank verschuldigd.

Nieuwjaarsduik-1
Nieuwjaarsduik-13