header2

Nieuwsflitsen

 • Jubileumboek is uit!

  Als zoenenjpgHet is zo ver, het prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert de afgelopen winter schreef, is uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  De Lintjesregen 57dag voor Koningsdag werden Evert en Inge (de oprichters van onze stichting) tijdens de lintjesregen beloond voor hun tomeloze inzet middels een lintje, ontvangen door de Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema. Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • Bouw eigen vaarswensschip gaat voorspoedig

  Bouw 62De bouw van het eigen vaarwensschip bij SRF Shipbuilding in Harlingen gaat voorspoedig. Bekijk de bouwvorderingen door op de foto te klikken. 
  Let wel, we zijn er nog niet! Er is nog geld nodig voor de inrichting en er is ook nog geen budget voor de exploitatie van het schip. Blijf ons dus steunen!

Stichting Vaarwens Nieuws

09-09-2019 Hiswa te water groot succes...

Terugkijkend op een prachtige HISWA te water, willen we dankzeggen aan de Hiswa voor de expositieruimte, de vrijwilligers voor hun inzet, alle donateurs die tezamen € 2031,33 doneerden, de Altena Groep die € 3000,- schonk,  en aan iedereen die aan het welslagen van deze superbeurs heeft bijgedragen. Tot volgend jaar. Hopelijk kunnen we dan met ons eigen vaarwensschip exposeren...

Hiswa dag 1
Hiswa dag 2 1
Hiswa dag 2 2
Hiswa dag 2 3
Hiswa dag 2 4
Hiswa dag 3
Hiswa dag 4 1
Hiswa dag 4 2
Hiswa dag 4 3
Hiswa dag 4 4
Hiswa dag 4 5
Hiswa dag 5

E-mail