Maart 2020: Veiligheidstrainingen afgerond.

Dank! Veel dank!

Al onze vrijwilligers mochten de afgelopen week een veiligheidstraining volgen bij de KNRM Marken, waar ze van kundige mensen van de KNRM en KNV EHBO Broek in Waterland en Marken les kregen in het handelen bij calamiteiten aan boord en een opfriscursus reanimeren. In groepen verdeeld werd er drie dagen hard geoefend.

Dank voor de gastvrijheid en de inzet aan de KNRM en de KNV EHBO.

Cursus febr 2020 5Cursus febr 2020 7Cursus febr 2020 5