header2

Nieuwsflitsen

 • Schepenverhuizing...

  Monndam 1Per 1-7-2020 zijn beide schepen verhuisd. De MS Vaarwens werd vanuit de Amsterdam Marina overgevaren door onze beheerder DirkJan samen met KNRM schipper Sijmon uit Marken. De MS Vaarwens heeft de Meander V haar – door Jachthaven Waterland gesponsorde - oude ligplaats ingenomen in het toegangskanaal. De Meander V kreeg een andere ligplaats in Jachthaven Waterland – locatie Hemmeland – toegewezen. Beide schepen gaan vanaf heden de Gouwzee en omgeving ‘onveilig maken’…
 • Havenkantoor in gebruik genomen

  Monndam 1Ons fonkelnieuwe kantoor is overgevaren naar Jachthaven Naarden waar we een mooie ligplaats hebben gekregen. Nu nog inrichten en in bedrijf stellen, maar over eeen dikke week kunnen we er kantoor houden. Onze medewerker Ulco Proost zal het kantoor veelvuldig gebruiken, maar het is niet continue bemand. Bezoek is dus uitsluitend op afspraak. Klik hier om de locatie te bekijken
 • Jubileumboek is uit!

  Als zoenenjpgHet is zo ver, het prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert schreef, is uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto of hier om naar de aanmeldpagina te gaan.

Stichting Vaarwens Nieuws

16-06-2020: gereedschappen gesponsord!

Een nieuw schip, nieuwe klussen, onderhoud, aanvullingen, veranderingen, kleine reparaties… er is altijd gereedschap nodig aan boord. Onze vrijwilliger Theo Kortenbach heeft veel contacten in de gereedschapswereld en op een gegeven moment zei hij: “Wat heb je nodig dan? Maak maar een lijstje, dan ga ik kijken wat ik kan regelen!”

Vorige week kregen we bezoek Emile Ruyfrok van Bahco Sneppon, de leverancier van het kwaliteitsmerk Bahco, die volledig gratis koffers vol gereedschappen leverde en gisteren werd onze vrijwilliger Foeke via Gert Lamberts van HiKOKI Power Tools Netherlands B.V. verrast met een aantal koffers vol elektrisch kwaliteitsgereedschap.

We zijn wederom verbluft door zoveel vrijgevigheid!
Dank aan Theo, Emile en Gert!

Van harte aanbevolen: https://www.bahco.com/nl_nl/home en https://www.hikoki-powertools.nl/


Gereedschap 1Gereedschap 3Gereedschap 5Gereedschap 6

E-mail