header2

Nieuwsflitsen

 • Vaarwens vaart 's winters door!

  Amsterdam Marina Vaarwens 2020Per 14-11-2020 is de MS Vaarwens verhuisd naar Amsterdam. Ze werd overgevaren naar de Amsterdam Marina door onze beheerder DirkJan van Geemen en maakt de komende winter van daaruit haar vaardagen. Een prachtlocatie van waaruit onder alle weersomstandigheden gevaren kan worden.
 • Het jubileumboek, een mooi geschenk!

  Als zoenenjpgHet prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert schreef, is al een tijdje uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto of hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • COVID-19 Update:

  CoronaWe varen gewoon door, ook deze winterperiode. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen van het Coronavirus op de voet en hebben regelmatig contact met de betreffende instanties. Gelukkig hebben we ook nu weer groen licht gekregen en mogen wij blijven varen. Wel dienen wij rekening te houden met de RIVM Maatregelen.

Stichting Vaarwens Nieuws

16-06-2020: gereedschappen gesponsord!

Een nieuw schip, nieuwe klussen, onderhoud, aanvullingen, veranderingen, kleine reparaties… er is altijd gereedschap nodig aan boord. Onze vrijwilliger Theo Kortenbach heeft veel contacten in de gereedschapswereld en op een gegeven moment zei hij: “Wat heb je nodig dan? Maak maar een lijstje, dan ga ik kijken wat ik kan regelen!”

Vorige week kregen we bezoek Emile Ruyfrok van Bahco Sneppon, de leverancier van het kwaliteitsmerk Bahco, die volledig gratis koffers vol gereedschappen leverde en gisteren werd onze vrijwilliger Foeke via Gert Lamberts van HiKOKI Power Tools Netherlands B.V. verrast met een aantal koffers vol elektrisch kwaliteitsgereedschap.

We zijn wederom verbluft door zoveel vrijgevigheid!
Dank aan Theo, Emile en Gert!

Van harte aanbevolen: https://www.bahco.com/nl_nl/home en https://www.hikoki-powertools.nl/


Gereedschap 1Gereedschap 3Gereedschap 5Gereedschap 6

E-mail