header2

Nieuwsflitsen

 • Vaarwens vaart 's winters door!

  Amsterdam Marina Vaarwens 2020Per 14-11-2020 is de MS Vaarwens verhuisd naar Amsterdam. Ze werd overgevaren naar de Amsterdam Marina door onze beheerder DirkJan van Geemen en maakt de komende winter van daaruit haar vaardagen. Een prachtlocatie van waaruit onder alle weersomstandigheden gevaren kan worden.
 • Het jubileumboek, een mooi geschenk!

  Als zoenenjpgHet prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert schreef, is al een tijdje uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto of hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • COVID-19 Update:

  CoronaWe varen gewoon door, ook deze winterperiode. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen van het Coronavirus op de voet en hebben regelmatig contact met de betreffende instanties. Gelukkig hebben we ook nu weer groen licht gekregen en mogen wij blijven varen. Wel dienen wij rekening te houden met de RIVM Maatregelen.

Stichting Vaarwens Nieuws

31-07-2020 Kantoor Vaarwens verhuisd

Het was even zweten met deze temperaturen, maar we zijn over!!! De verhuizing naar de gastvrije Jachthaven Naarden is een feit. Met dank aan Havenlodge en alle vrijwilligers die ons meehielpen. Binnenkort zullen we ons nieuwe postadres ook bekendmaken. Vandaag al vroeg de spullen van Jachthaven Waterland naar het nieuwe kantoor in Jachthaven Naarden gebracht met hulp van Hanneke, Anneke en Leo, Frans, Alex, Yoni Sijmon en Pouwel. En dank aan Riet en Henny voor het verzorgen van de catering.

verhuizing 10
verhuizing 11
verhuizing 12
verhuizing 13
verhuizing 14
verhuizing 15
verhuizing 16
verhuizing 17

E-mail