Maart 2009: RVS Zijtrap

Nieuwe trap.

Er moest een betere trap komen aan de zijkant van het schTrap-Meanderip. De Firma 'Hof RVS service' uit Nijbeets heeft een prachtige roestvaststalen trap voor de Meander gemaakt.

De handgrepen aan de zijkanten, maken het voor mensen die slecht ter been zijn, gemakkelijker om aan boord te komen. Met een bijgeleverd verlengstuk kan de trap zelfs gebruikt worden, bij zeer lage drijvende steigers. De trap is gesponsord door No Limit Ships B.V. We zijn beide partijen zeer erkentelijk voor hun inzet.