Augustus 2011 Rolstoellift klaar

Donderdag 18 Augustus is het eindelijk zo ver. Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. De rolstoellift is klaar.

Liftje_12

Na lang zeuren en zoeken is het ons gelukt om een sponsor te vinden voor onze rolstoellift. Bij koud en vies weer is het erg zonde als een rolstoelgebonden gast zijn dag in de tent van de achterkuip moet doorbrengen, terwijl het boven in de stuurhut comfortabel en warm is. Daarbij is het uitzicht boven ook veel mooier. De steile trap die vanuit de kuip naar de stuurhut loopt. was een onneembare hindernis voor rolstoelgebruikers. Een licht persoon kon nog wel eens met behulp van een paar sterke mannen naar boven getild worden, maar het bleef gestuntel. Gelukkig bestaan er nog weldoeners in deze wereld, en Dhr. Art Huyser is er zo een. ArtHij heeft de financieen beschikbaar gesteld voor de vervaardiging van de lift. Daarna is Emiel van contsructiebedrijf Brouwer aan de slag gegaan met de bouw van de lift. Een lang gekoesterde wens is geplaatst.

Met dank aan Art en Emiel.

Liftje_3Liftje_klaar