November 2011: Boek Raasdonders is uit.

Beste mensen,

Het is dan zo ver. Twee maanden na de geplande datum komt mijn derde boek van de drukker en ligt het in de winkel.

Deze keer moest het helemaal goed gaan en dat is gelukt. Na WEL VAREND ONDERNEMER, is het weer tijd om te schuddebuiken van het lachen.

RAASDONDERS EN BRAMSTAGLOPERS is gevuld met 75 prachtige anekdotes over wat er zoal rond en op het water kan gebeuren.

Daarbij is het prachtig geïllustreerd door Jan Braamhorst. Het is een echt stevig boek geworden en geen 'pocketuitgave'! Ik ben er trots op!

De onderstaande recensie werd gepubliceerd:

"Evert Stel, bekend van diverse watersportbladen heeft alweer zijn derde boek geschreven.

Op het wad of in de stad, van Delfzijl tot Denemarken en verder. Raasdonders en Bramstaglopers is een heerlijk vlot boek over leven op en met het water. Inclusief de spannende vaaravonturen en de hilarische anekdotes is dit boek heerlijk leesvoer voor een ieder die van het water houdt.

Mensenmens Evert Stel geeft ons na het succesvolle boek "Bootjesgroei" en zijn biografie "Wel Varend Ondernemer" wederom een prachtig stukje ‘Oud-Hollands’ watermeesterschap!"

Met dank aan uitgeverij Lanasta, die hun inzet met groot enthousiasme hebben getoond tijdens de vervaardiging van dit boek.

Je kunt het boek vanaf nu in iedere boekwinkel kopen of bestellen via de pagina "Boeken Evert" van onze site.

Als je googelt op de titel van het boek krijg je meer dan 1000 hits van boekwinkels waar het boek ook te koop is.

Omslag_raasdonders

ISBN: 978-90-8616-102-7

Taal: NL

Formaat: 150 x 225 mm

Aantal pagina's: 240

Bindwijze: Genaaid gebrocheerd

Release datum: 11-2011

Auteur: Evert Stel

Prijs € 18,95

*** Evert schrijft met zelfspot, humor en snelheid zijn nautische avonturen;

Henk Bezemer / Zeilen

*** Een bootjesgek! Zijn boeken zijn aangenaam leesbaar en prettig geschreven;

Jan Briek / Waterkampioen

*** Evert schrijft fascinerende verhalen;