April 2012 Evert geeft signeersessie op beurs

Op 12 en 13 mei is er in de Oosterhaven van Groningen het nautische evenement 'JACHTBOUW GRONINGEN'.

Evert is daar de beide dagen aanwezig om de Stichting Vaarwens te promoten. Daarbij geeft hij een signeersessie om zijn boeken te verkopen. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Vaarwens, zodat de koper niet alleen plezier heeft aan het lezen van Evert zijn humoristiche nautische anekdotes, maar daarbij ook de stichting steunt. Toegangs is vrij, dus u bent van harte uitgenodigd.

JBG-logo_Bootshow