April 2015 Arnon Grunberg treedt toe tot comité van aanbeveling

Met trots kunnen we u meedelen dat schrijver Arnon Grunberg is toegetreden tot ons comité van aanbeveling. Welkom Arnon!

Arnon Grunberg

Arnon Grunberg (officieel: Arnon Yasha Yves Grünberg, Amsterdam, 22 februari 1971) is een Nederlandse schrijver van joodse komaf. Hij schrijft meestal onder de naam Arnon Grunberg, maar maakte ook enige tijd gebruik van het heteroniem Marek van der Jagt.

Sinds 29 maart 2010 schrijft hij een dagelijkse column 'Voetnoot' op de voorpagina van de Volkskrant.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Arnon : http://www.arnongrunberg.com