header2

We hebben in 2016 gevaren op:

Vaarwens 428 op 10-8-2016

Beppie vergeet heel even...
428 Beppie P 010

Beppie begon enkele jaren geleden een nieuwe leven en haar geluk kon niet op. Samen met haar geliefde Peter leven ze het leven, maar er komt een kink in de kabel... Ze wordt dit voorjaar gediagnosticeerd met de sloopziekte ALS! Met een weinig hoopvolle toekomst besluit Beppie er van te maken, wat er van te maken valt!
Haar grootste hobby is koken, liefst voor een heleboel mensen... en dat doet ze nog steeds! Zich amper staande kunnen houden staat ze in de keuken en kookt... kookt en kookt! Haar risotto schijnt een traktatie te zijn... Geweldig... wat een doorzettingsvermogen!
Beppie krijgt van Bianca van 'ALSopdeweg' de tip om nog een keer met de Meander van Stichting Vaarwens mee te gaan varen, en de dag was vandaag.
De berichten voorspellen noodweer, buien, windstoten en onweer, maar de zon schijnt en de wind houdt zich redelijk koest, terwijl onweerbuien rond de Gouwzee uitblijven tijdens de aankomst van het gezelschap! Dat bleef de hele dag zo!!
Een warm welkom en iedereen geniet van wat hij/zij ziet, hoort en ervaart.
Beppie zit samen met Peter liefdevol te genieten bij Evert achter de stuurstand terwijl vaarvrijwilligers Sanja en Danny zorgen voor de inwendige mens en meer..
We delen ervaringen, emoties en gevoelens, terwijl het water onder ons door glijdt.
Samen in Volendam een foto maken in kostuum, samen over de dijk en genieten van een zonnetje en veel toeristen, samen voorzichtig op het voordek en de wind in je haren voelen, samen wiegend over de golven en de vrijheid met een schip ervaren, samen het leven delen wat nog rest, Beppie vergeet heel even...
Het was een superdag met prachtige wolkenluchten, genietende mensen, een tevreden schip met bemanning en een heerlijk samenzijn!
Sterkte en veel liefs Beppie en je naasten...
Auteur Vaarwens

Met dank aan:
Vaarvrijwilligers Sanja en Danny
Marina Monnickendam voor de gastvrijheid
Havendienst Volendam voor de gastvrijheid
Foto de Boer voor de prachtige foto
Thijs Spijker voor de mooie foto's
Bakker Gutter en slager Dirk Spronk voor de bijdrage in de catering
...en alle sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt

-Beppie-P-004
-Beppie-P-007
-Beppie-P-010
-Beppie-P-025
-Beppie-P-026
-Beppie-P-043
-Beppie-P-046
-Beppie-P-047
-Beppie-P-057
-Beppie-P-058
-Beppie-P-060
-Beppie-P-070
-Beppie-P-071
-Beppie-P-072
-Beppie-P-073


Liefs van Beppie:

428 Beppie P 010Peter en ik willen jou, Sanja en Danny voor deze onvergetelijke dag bedanken. We hebben genoten van elke minuut, jou geweldige verhalen en de liefdevolle verzorging van Sanja en Danny. Het was geweldig en ik voelde mij de prinses aan boord en ga zeker je boeken met heel veel plezier lezen.

Nogmaals bedankt en jullie hebben een plekje in mijn hart voor altijd.

Liefs Beppie

E-mail