Vaardagen 2007

Foto's van diverse vaardagen 2007

Op deze pagina staat wat fotomateriaal van de vaardagen die we in 2007 hebben gemaakt voor langdurig zieke kinderen van het Slotervaart ziekenhuis.

Er zijn in deze periode geen vaarverslagen gemaakt, maar er is wel iedere vaardag een volle dag met de kinderen gevaren. Als snel bleek dat kleine kinderen zich gaan vervelen aan boord en dat het vaarevenement aan de allerkleinsten niet besteedt is. Brandweerboten, politieschepen, speedboten, reddingsboten... dat zijn dingen met sensatie voor kinderen, maar een vaartochtje met de Meander geeft te weinig aktie. Daarom hebben we besloten ons de komende jaren te richten op oudere zieken en terminale mensen die we nog eenmaal een dag vergetelheid kunnen geven met de Meander V.

Voordat we aan onze vakantiereis naar de Oostzee begonnen, hebben we nog meegedaan aan een SUPEROPKIKKERDAG voor Stichting de Opkikker. We hadden Sinterklaas aan boord. Hij was in Nederland op vakantie in het midden van de zomer bij een temperatuur van ruim 30 graden. Ohhh... wat hadden hij en zijn zwartepieten het warm...

Tijdens onze rondreis door de Oostzee hebben we besloten ons in 2008 volledig in te zetten voor Stichting Vaarwens. De komende winter gaan we ons er op voorbereiden en de stichting oprichten!

Arie 1
Arie 2