header2

Vaardagen 2009

29 april 2009

Een Vaardag met Mira, haar ouders en familie.

Een prachtige dag met prachtige mensen, inclusief een bezoekje aan de vuurtoren waar onze vrijwilliger Thijs woont.

Lieve Evert, Inge en Thijs!

Echt heel erg bedankt voor het gezellige dagje. We hebben er allemaal heel erg van genoten. Het weer was gelukkig heel mooi en warm. Voor ons was een dagje varen met jullie een enorme traktatie, en bovendien is het fijn om aardige mensen te ontmoeten.

Mira_29-4_4Thijs wat heb je sterke armen!

Ik hoop dat we elkaar nog is tegenkomen en ik kom natuurlijk graag langs op het strand bij de mooie vuurtoren! Veel succes met alles wat jullie van plan zijn. Liefs Mira (en natuurlijk de rest.)

Dag Inge, Evert en Thijs.

Onze tocht met jullie en de ontmoeting met jullie zelf is nog een verse herinnering. Wat hebben we geboft met het lenteweer en wat heerlijk dat voor ons een uitje werd verzorgd, waarvoor we NIETS hoefden te bedenken. Niets aan voorbereiding : geen telefoons hoeven doen met de zoektocht naar de rolstoelvoorzieningen, de vragen hoe Mira getild zou moeten worden, of er WC is. Geen weerstanden van tevoren, gewoon "eruit". De zon op het water en een steeds wisselende einder, los van het dagelijkse leven; je kunt op het water niets anders doen dan genieten van het moment. Wat er bij nader inzien het meest bijzonder voor ons was; dat jullie je eigen leven niet stilleggen voor ons. Dat we niet in het middelpunt staan en moeten vertellen hoe het zit. Niet dat we daarover niet willen praten, maar het is voor ons al zoveel en zo serieus...

Heerlijk juist, dat jullie alledrie doen waarin je goed bent, en waarin je plezier hebt én, dat dat samengaat met onze levens.

We kennen elkaar niet, maar dat speelt geen rol, onze levens schuiven zomaar in elkaar, je pakt de draad op waar je bent gebleven, gooit de trossen los en daar ga je. Jullie geven die ruimte en wat er gebeurt zien we wel. Natuurlijk wordt er ook gesproken, zomaar tussendoor vertelt ieder hetgeen er dán in je opkomt. Het is een dag om op te teren en een herinnering die meer geeft dan het plaatje van het prachtige water. Dank daarvoor. Het ga jullie goed en we hopen tot ziens.

Liefs van ons,

Mira_29-4_1

Bea Goethart, Terry en Mira Thompson, ook namens onze vrienden Lies en Danza..