Prachtige acties en loflijke initiatieven

In 2009 begonnen we met het bijhouden van een logboek over de prachtige initiatieven van mensen die onze stichting willen steunen. Er kwamen steeds meer acties en loflijke initiatieven die geld opleverden voor onze stichting, waarmee wij onze vaargasten hun vaardag gratis kunnen blijven verzorgen. Van koekjes bakken tot complete inzamelingsacties, van wijn verkopen tot vuurtoren beklimmen... het leverde allemaal geld op. Het ondersteunt ons zowel financieel als emotioneel enorm. Het geeft ons het gevoel er niet alleen voor te staan...

Dank, ook namens al onze vaargasten.

Strip-1

Strip-2

Loflijke initiatieven 2017

Loflijke initiatieven 2016

Loflijke initiatieven 2015

Loflijke initiatieven 2014

Loflijke initiatieven 2013

Loflijke initiatieven 2012

Loflijke initiatieven 2011

Loflijke initiatieven 2010

Misschien krijgt u door het lezen ervan ook een idee of behoefte om iets te gaan organiseren om Stichting Vaarwens te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag met folders, flyers en ander promotiemateriaal.

Volgende