Skip to main content

Reviews en quotes van onze vaarwensgasten

Quotes pagina 18

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.


Toewijding:

Wat een dag, en wat een lieve mensen, ik kan bijna niet vertellen hoe goed we zijn ontvangen. Hoe warm lief en kundig Onno en Lukas ons deze dag hebben laten beleven. Ook de mensen van de ambulance .. wat een liefde en toewijding. Je voelt je meteen thuis en vrij. Niks is te gek ! Zo waardevol, zo liefdevol. Bedankt, bedankt , bedankt.

Simone Vaarwens 1293

Ontvoering...

André had de politie gebeld omdat hij deze actie toch wel als een soort van overval /gijzeling zag...

André, Vaarwens 1281

Vakantie...

We willen jullie nog bedanken voor de uitstekende ne goede verzorgde dag. Iedereen heeft genoten en het weer was ook heel goed. Hanneke (en de rest ook) hadden gister het idee dat we even op vakantie waren zonder zorgen.

Hanneke, Vaarwens 1267

Rijkdom.

En zo was het opeens 16.00 uur en tijd om afscheid te nemen, maar wat een mooie dag hebben wij dankzij de Stichting Vaarwens gehad, even weg en lachen en genieten, wat een rijkdom!

Anneke, Vaarwens 1259

Fantastisch...

Stichting vaarwens (helaas) nog niet eerder van gehoord, dus wisten wij niet wat we konden verwachten, maar wat is het een mooie, emotionele en fantastische maar vooral onvergetelijke dag geworden!

André, Vaarwens 1251

Waardovolle momenten...

Vanaf het moment dat we aan boord stapten van de Vaarwens, was het een aaneenschakeling van mooie en waardevolle momenten. Opa straalde van geluk, en die glimlach verdween de hele dag niet meer van zijn gezicht.

Klaas, Vaarwens 1241

Overweldigend

Corrie en ik hebben allebei iets voor jullie geschreven. Theo wilde ook graag zijn steentje bijdragen maar helaas lukte dit niet. De dag was zo overweldigend mooi dat hij het niet in woorden uit kan drukken.

Theo, Vaarwens 1238