header2

Nieuwsflitsen

 • Jubileumboek is uit!

  Als zoenenjpgHet is zo ver, het prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert de afgelopen winter schreef, is uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  In 2019 werden Evert en Inge de Lintjesregen 57dag voor Koningsdag tijdens de lintjesregen Koninklijk onderscheiden door de Burgemeester van Amsterdam (Femke Halsema). Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • MS Vaarwens vaart voorlopig vanuit Amsterdam Marina

  Adam Marina platteg 2 De MS Vaarwens is uitgeweken naar de Amsterdam Marina en maakt tot 1 juni van daaruit haar vaardagen. Kijk altijd op 'Ligplaatsen schepen' in de zijbalk om de huidige aktuele locatie met plattegrond te vinden.

Stichting Vaarwens Nieuws

Geslaagde Vaarvrijwilligersavond op de Meander V

Stichting Vaarwens heeft veel vrijwilligers op allerlei fronten. Zo is er ook een groep ‘vaarvrijwilligers’, weer onderverdeeld in de regio’s waar we varen. Gisteravond hadden we de toppers samen, van de regio’s die zich de afgelopen zomer voor ons tijdens de vaardagen hebben ingezet. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, maar tijdens de druilerige novemberavond was er een oergezellige, informele sfeer met een hapje en een drankje aan boord van de Meander V.
We hopen volgend seizoen weer te mogen rekenen op deze kanjers.
Auteur Vaarwens.

Vrijwilligersavond-2017-10
Vrijwilligersavond-2017-14
Vrijwilligersavond-2017-18
Vrijwilligersavond-2017-2
Vrijwilligersavond-2017-20
Vrijwilligersavond-2017-21
Vrijwilligersavond-2017-22
Vrijwilligersavond-2017-23
Vrijwilligersavond-2017-24
Vrijwilligersavond-2017-25
Vrijwilligersavond-2017-3
Vrijwilligersavond-2017-4
Vrijwilligersavond-2017-5
Vrijwilligersavond-2017-6
Vrijwilligersavond-2017-7

E-mail