De Lintjesregen 57dag voor Koningsdag werden Evert en Inge (de oprichters van onze stichting) tijdens de lintjesregen beloond voor hun tomeloze inzet middels een lintje, ontvangen door de Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema. Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
  • Bouw eigen vaarswensschip gaat voorspoedig

Bouw 62De bouw van het eigen vaarwensschip bij SRF Shipbuilding in Harlingen gaat voorspoedig. Bekijk de bouwvorderingen door op de foto te klikken.
    Let wel, we zijn er nog niet! Er is nog geld nodig voor de inrichting en er is ook nog geen budget voor de exploitatie van het schip. Blijf ons dus steunen!

Geslaagde Vaarvrijwilligersavond op de Meander V

Stichting Vaarwens heeft veel vrijwilligers op allerlei fronten. Zo is er ook een groep ‘vaarvrijwilligers’, weer onderverdeeld in de regio’s waar we varen. Gisteravond hadden we de toppers samen, van de regio’s die zich de afgelopen zomer voor ons tijdens de vaardagen hebben ingezet. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, maar tijdens de druilerige novemberavond was er een oergezellige, informele sfeer met een hapje en een drankje aan boord van de Meander V.
We hopen volgend seizoen weer te mogen rekenen op deze kanjers.
Auteur Vaarwens.

Vrijwilligersavond-2017-10