Geslaagde Vaarvrijwilligersavond op de Meander V

Stichting Vaarwens heeft veel vrijwilligers op allerlei fronten. Zo is er ook een groep ‘vaarvrijwilligers’, weer onderverdeeld in de regio’s waar we varen. Gisteravond hadden we de toppers samen, van de regio’s die zich de afgelopen zomer voor ons tijdens de vaardagen hebben ingezet. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, maar tijdens de druilerige novemberavond was er een oergezellige, informele sfeer met een hapje en een drankje aan boord van de Meander V.
We hopen volgend seizoen weer te mogen rekenen op deze kanjers.
Auteur Vaarwens.

Vrijwilligersavond-2017-10