Januari 2018: Nieuwe scheepsstoffering gesponsord door Telstar

In de eerste week van het nieuwe jaar werd door de fa. http://www.telstar-marine.com geheel gesponsord de oude scheepsstoffering van de Meander V voor het eerste deel vervangen. Evert en Inge leven tijdelijk even op tuinstoeltjes, want het bankstel is nu aan de beurt. Het mag ook wel eens, na door duizenden gasten te zijn gebruikt. Met dank aan de fa. Telstar en onze vaarvrijwilliger Hans Ooms, die het verzoek spontaan voor ons indiende bij Telstar.

Stoffering 1Stoffering 2Stoffering 3Stoffering 4