De Lintjesregen 57dag voor Koningsdag werden Evert en Inge (de oprichters van onze stichting) tijdens de lintjesregen beloond voor hun tomeloze inzet middels een lintje, ontvangen door de Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema. Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
  • Bouw eigen vaarswensschip gaat voorspoedig

Bouw 62De bouw van het eigen vaarwensschip bij SRF Shipbuilding in Harlingen gaat voorspoedig. Bekijk de bouwvorderingen door op de foto te klikken.
    Let wel, we zijn er nog niet! Er is nog geld nodig voor de inrichting en er is ook nog geen budget voor de exploitatie van het schip. Blijf ons dus steunen!

Januari 2018: Nieuwe scheepsstoffering gesponsord door Telstar

In de eerste week van het nieuwe jaar werd door de fa. http://www.telstar-marine.com geheel gesponsord de oude scheepsstoffering van de Meander V voor het eerste deel vervangen. Evert en Inge leven tijdelijk even op tuinstoeltjes, want het bankstel is nu aan de beurt. Het mag ook wel eens, na door duizenden gasten te zijn gebruikt. Met dank aan de fa. Telstar en onze vaarvrijwilliger Hans Ooms, die het verzoek spontaan voor ons indiende bij Telstar.

Stoffering 1Stoffering 2Stoffering 3Stoffering 4