19-3-2018: Twee broers steunen financieel bij bouw vaarwensschip

Met grote vreugde kunnen we bekend maken dat de gebroeders Henry en Gerard Holterman, een substantiële donatie doen voor het nieuwe vaarwens schip. Ervan uitgaande dat nog vele donateurs volgen, stellen zij zich voorlopig mede garant voor de start van de bouw van het nieuwe schip. Ook zij vinden met ons dat het schip in 2019 haar eerste gasten moet kunnen ontvangen.
Als iedereen zich aan de planning houdt, kunnen we in mei de kiellegging feestelijk vieren!

Chapeau voor deze twee donateurs, die ineens mogelijk maken wat welhaast onmogelijk leek.

Tekening schip 1