header2

Nieuwsflitsen

 • De Meander V vraagt assistentie...

  Diverse aanzichten vaarwensschip webNa ruim beraad hebben we besloten dat het noodzakelijk is geworden om in de nabije toekomst een eigen schip voor Stichting Vaarwens te realiseren. Dit is besloten om continuïteit te kunnen blijven bieden voor onze zeer speciale gasten in hun laatste levensdagen, die graag nog éénmaal een onvergetelijke dag op het water willen doorbrengen. Lees alles onder het item:"Het eigen schip"
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek via een email te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Burgemeester Luzette Kroon wordt ambassadeur

  Luzette Kroon zonder ketenMet trots kunnen we vermelden dat Luzetten kroon - burgemeester van de gemeente Waterland - is aangetreden als ambassadeur van Stichting Vaarwens. We zijn enorm vergheugd haar in ons Vaarwensteam te mogen opnemen en zijn haar dankbaar voor bereidwilligeheid. Welkom Luzette.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  De Lintjesregen 57dag voor Koningsdag werden Evert en Inge (de oprichters van onze stichting) tijdens de lintjesregen beloond voor hun tomeloze inzet middels een lintje, ontvangen door de Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema. Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • Bouwcontract ondertekend

  Contract tekenenEen historisch moment! Gistermiddag werd het bouwcontract voor de bouw van het eigen vaarwensschip getekend bij SRF Shipbuilding in Harlingen. We gaan bouwen! Let wel, we zijn er nog niet! Er is nog geld nodig voor de inrichting en er is ook nog geen budget voor de exploitatie van het schip. Blijf ons dus steunen!

Stichting Vaarwens Nieuws

13-2-2019 Beurs Boot Holland succesvol afgerond.

Van 8 t/m 13 februari is Stichting Vaarwens op Boot Holland aanwezig geweest.

Boot Holland is elk jaar de aftrap van het vaarseizoen, een zeer groot aantal watersportliefhebbers komt hier altijd naar toe. WTCExpo had Vaarwens een grote stand aangeboden, volledig gesponsord. We hebben de kosten tot het absolute minimum weten te beperken door onze sponsors, de beursbemanning bestond uit vrijwilligers die onvermoeibaar het verhaal van Vaarwens hebben verteld. De volgende sponsors, groot en klein, hebben onze aanwezigheid mogelijk gemaakt:

• WTCExpo: de beurs-stand en inrichting;
• Faber AudioVisueel: de grote LED-schermen;
• Nivo (Nieuw Volendam): drukwerk;
• NBC: drukwerk;
• Top Rooster / DDA: laptop met Powerpoint.

Een extra woord van dank voor onze ambassadeurs. Klaas Wilting en Peter Douglas hebben in hun overvolle agenda’s weer een plaatsje vrijgemaakt om ons verhaal een hele dag te komen vertellen. En Luzette Kroon heeft zowel de Commissaris van de Koning in Friesland (Arno Brok) als de Burgemeester van Leeuwarden (Fred Crone) overtuigd om onze stand te bezoeken, met belangstelling van de pers als gevolg. Geweldig!
Samen zijn we weer bezig geweest met maar één doel voor ogen: nog meer uitbehandelde mensen een onbezorgde dag op het water aanbieden.

Boot Holland 01
Boot Holland 02
Boot Holland 03
Boot Holland 04
Boot Holland 05
Boot Holland 06
Boot Holland 07
Boot Holland 08
Boot Holland 09
Boot Holland 10
Boot Holland 11
Boot Holland 12
Boot Holland 13
Boot Holland 14
Boot Holland 15
Boot Holland 16
Boot Holland 17
Boot Holland 18
Boot Holland 20
Boot Holland 31
Boot Holland 32
Boot Holland 33
Boot Holland 34
Boot Holland 50
Boot Holland 51
Boot Holland 52
Boot Holland 53
Boot Holland 54
Boot Holland 60
Boot Holland 61
Boot Holland 62
Boot Holland 65
Boot Holland 66
Boot Holland 67
Boot Holland 68
Boot Holland 69
USB-Jan-Akkerman

E-mail