header2

Nieuwsflitsen

 • Vrijwilligers gezocht voor Unox Nieuwjaarsduik!

  unox nieuwjaarsduik scheveningenBeste mensen, er worden nog steeds vrijwilligers gevraagd voor de Nieuwjaarsduik Scheveningen 2020!!

  Het meest Hollandse evenement van Nederland komt er weer aan, de Unox Nieuwjaarsduik! En goed nieuws, want Stichting Vaarwens is het goede doel! Meld je aan en krijg sowieso een gave Unox handdoek. Daarnaast krijgt diegene die de meeste vrijwilligers aanmeldt een gave Weber barbecue en de runner-up 4 tickets voor de Unox Efteling dag. Ook verloten we nog een stamppot pakket onder alle vrijwilligers. Dus neem zeker ook je familie, vrienden en collega’s mee! Iedereen kan meehelpen om het tot een succes te maken. Je kunt je aanmelden tot 7 december. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor meer info: www.unox.nl/nieuwjaarsduik.html
 • Jubileumboek is uit!

  Als zoenenjpgHet is zo ver, het prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert de afgelopen winter schreef, is uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  De Lintjesregen 57dag voor Koningsdag werden Evert en Inge (de oprichters van onze stichting) tijdens de lintjesregen beloond voor hun tomeloze inzet middels een lintje, ontvangen door de Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema. Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • 30-9-2019 Francoise draagt stokje over aan Frans

  Harrie Vriezen SecretarisEr heeft zich een kleine bestuurswisseling voorgedaan, want onze trouwe Francoise heeft het stokje overgedragen aan Frans de Jong. Frans is begonnen bij Pierson, Heldering & Pierson in 1980, en van 1984 tot 1992 heeft hij gewerkt in de geldhandel bij de firma Wallich & Matthes. Daarna werkte hij als directeur Group Treasury bij de Athlon Groep NV tot 2002 en vervolgens bekleedde diezelfde functie bij Delta Lloyd NV tot maart 2017. Kennis genoeg dus.
  Wees welkom Frans!!!

Stichting Vaarwens Nieuws

13-2-2019 Beurs Boot Holland succesvol afgerond.

Van 8 t/m 13 februari is Stichting Vaarwens op Boot Holland aanwezig geweest.

Boot Holland is elk jaar de aftrap van het vaarseizoen, een zeer groot aantal watersportliefhebbers komt hier altijd naar toe. WTCExpo had Vaarwens een grote stand aangeboden, volledig gesponsord. We hebben de kosten tot het absolute minimum weten te beperken door onze sponsors, de beursbemanning bestond uit vrijwilligers die onvermoeibaar het verhaal van Vaarwens hebben verteld. De volgende sponsors, groot en klein, hebben onze aanwezigheid mogelijk gemaakt:

• WTCExpo: de beurs-stand en inrichting;
• Faber AudioVisueel: de grote LED-schermen;
• Nivo (Nieuw Volendam): drukwerk;
• NBC: drukwerk;
• Top Rooster / DDA: laptop met Powerpoint.

Een extra woord van dank voor onze ambassadeurs. Klaas Wilting en Peter Douglas hebben in hun overvolle agenda’s weer een plaatsje vrijgemaakt om ons verhaal een hele dag te komen vertellen. En Luzette Kroon heeft zowel de Commissaris van de Koning in Friesland (Arno Brok) als de Burgemeester van Leeuwarden (Fred Crone) overtuigd om onze stand te bezoeken, met belangstelling van de pers als gevolg. Geweldig!
Samen zijn we weer bezig geweest met maar één doel voor ogen: nog meer uitbehandelde mensen een onbezorgde dag op het water aanbieden.

Boot Holland 01
Boot Holland 02
Boot Holland 03
Boot Holland 04
Boot Holland 05
Boot Holland 06
Boot Holland 07
Boot Holland 08
Boot Holland 09
Boot Holland 10
Boot Holland 11
Boot Holland 12
Boot Holland 13
Boot Holland 14
Boot Holland 15
Boot Holland 16
Boot Holland 17
Boot Holland 18
Boot Holland 20
Boot Holland 31
Boot Holland 32
Boot Holland 33
Boot Holland 34
Boot Holland 50
Boot Holland 51
Boot Holland 52
Boot Holland 53
Boot Holland 54
Boot Holland 60
Boot Holland 61
Boot Holland 62
Boot Holland 65
Boot Holland 66
Boot Holland 67
Boot Holland 68
Boot Holland 69
USB-Jan-Akkerman

E-mail