header2

Nieuwsflitsen

 • Jubileumboek is uit!

  Als zoenenjpgHet is zo ver, het prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert de afgelopen winter schreef, is uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  In 2019 werden Evert en Inge de Lintjesregen 57dag voor Koningsdag tijdens de lintjesregen Koninklijk onderscheiden door de Burgemeester van Amsterdam (Femke Halsema). Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • MS Vaarwens vaart voorlopig vanuit Amsterdam Marina

  Adam Marina platteg 2 De MS Vaarwens is uitgeweken naar de Amsterdam Marina en maakt tot 1 juni van daaruit haar vaardagen. Kijk altijd op 'Ligplaatsen schepen' in de zijbalk om de huidige aktuele locatie met plattegrond te vinden.

Stichting Vaarwens Nieuws

13-2-2019 Beurs Boot Holland succesvol afgerond.

Van 8 t/m 13 februari is Stichting Vaarwens op Boot Holland aanwezig geweest.

Boot Holland is elk jaar de aftrap van het vaarseizoen, een zeer groot aantal watersportliefhebbers komt hier altijd naar toe. WTCExpo had Vaarwens een grote stand aangeboden, volledig gesponsord. We hebben de kosten tot het absolute minimum weten te beperken door onze sponsors, de beursbemanning bestond uit vrijwilligers die onvermoeibaar het verhaal van Vaarwens hebben verteld. De volgende sponsors, groot en klein, hebben onze aanwezigheid mogelijk gemaakt:

• WTCExpo: de beurs-stand en inrichting;
• Faber AudioVisueel: de grote LED-schermen;
• Nivo (Nieuw Volendam): drukwerk;
• NBC: drukwerk;
• Top Rooster / DDA: laptop met Powerpoint.

Een extra woord van dank voor onze ambassadeurs. Klaas Wilting en Peter Douglas hebben in hun overvolle agenda’s weer een plaatsje vrijgemaakt om ons verhaal een hele dag te komen vertellen. En Luzette Kroon heeft zowel de Commissaris van de Koning in Friesland (Arno Brok) als de Burgemeester van Leeuwarden (Fred Crone) overtuigd om onze stand te bezoeken, met belangstelling van de pers als gevolg. Geweldig!
Samen zijn we weer bezig geweest met maar één doel voor ogen: nog meer uitbehandelde mensen een onbezorgde dag op het water aanbieden.

Boot Holland 01
Boot Holland 02
Boot Holland 03
Boot Holland 04
Boot Holland 05
Boot Holland 06
Boot Holland 07
Boot Holland 08
Boot Holland 09
Boot Holland 10
Boot Holland 11
Boot Holland 12
Boot Holland 13
Boot Holland 14
Boot Holland 15
Boot Holland 16
Boot Holland 17
Boot Holland 18
Boot Holland 20
Boot Holland 31
Boot Holland 32
Boot Holland 33
Boot Holland 34
Boot Holland 50
Boot Holland 51
Boot Holland 52
Boot Holland 53
Boot Holland 54
Boot Holland 60
Boot Holland 61
Boot Holland 62
Boot Holland 65
Boot Holland 66
Boot Holland 67
Boot Holland 68
Boot Holland 69
USB-Jan-Akkerman

E-mail