09-03-2019 Vrijwilligersdag met grote opkomst

Aan het begin van het komende vaarseizoen hebben we voor de vaarvrijwilligers (vrijwilligers die aan boord assisteren) een korte opfriscursus georganiseerd. Inge heette iedereen van harte welkom, waarna bestuurslid Gerard de stand van zaken m.b.t. het nieuwe schip uiteen zette. Daarna gaf Ada uitleg over het reilen en zeilen aan boord. Na de lunch zette Lucien het inzetrooster uiteen en kregen we een kleine opfriscursus van Bart over reanimatie en het gebruik van de AED. Kortom… het was een gezellig samenzijn waarbij we het nuttige met het aangename hebben gecombineerd. Wat zouden we toch zijn zonder vrijwilligers!!
Dank voor ieders inzet, Team Vaarwens.

Met dank aan Mark van Sail en Surfcenter voor het beschikbaar stellen van de ruimte
Bakker Kees Gutter voor de broodjes
Slagerij Dirk Spronk voor de vleeswaren