header2

Stichting Vaarwens Nieuws

04-04-2019 Kielleging Vaarwensschip een feit!

Gisteren was het dan zo ver…Kiellegging Vaarwensschip 00

de kiel is gelegd en het Vaarwensschip wordt een feit. Tijdens een korte ceremonie werd in aanwezigheid van een select gezelschap, een gedenkplaatje/munt in de kiel van het schip gelast, nadat Arnoud Both (Kapitein der zee B.D) een korte uitleg had gegeven over de betekenis en de symbolische waarde van het aanbrengen van een munt in de kiel van het schip. Cora, de moeder van onze allereerste 16 jarige vaargaste Tara, laste vervolgens met hulp van lasser Rik het plaatje met daarop de naam van haar overleden dochter in de kiel. Daarna werd de spiegel van het schip geplaatst. Het was een mooi en heuglijk moment dat we op camera hebben vastgelegd en graag met jullie wilden delen. Ook is verhaal te lezen in het Noord Hollands Dagblad (de krant van vandaag – zaterdag), zondag staat er een artikel in de Telegraaf en er zijn beelden te zien op Watersport TV onder https://www.youtube.com/watch?v=dy6H-EkmGrY

Met dank aan de Vaarwensvrijwilligers die meehielpen aan het welslagen van deze bijzondere gebeurtenis, waaronder Renske, Liselotte, Francoise, Mettie, Frans, Paul, Harry, Gerard, Arnoud, SRF en natuurlijk de oprichters Inge en Evert.

Ook gaat onze dank uit naar allen die ons ondersteunden en sponsorden, zoals Bavaria, café Het Noorderke Harlingen, Bracamonte Weesp en Gravure85 voor de catering en het plaatje.

Kiellegging Vaarwensschip 00
Kiellegging Vaarwensschip 01
Kiellegging Vaarwensschip 02
Kiellegging Vaarwensschip 03
Kiellegging Vaarwensschip 04
Kiellegging Vaarwensschip 05
Kiellegging Vaarwensschip 06
Kiellegging Vaarwensschip 07
Kiellegging Vaarwensschip 08
Kiellegging Vaarwensschip 09
Kiellegging Vaarwensschip 10
Kiellegging Vaarwensschip 11
Kiellegging Vaarwensschip 12
Kiellegging Vaarwensschip 13
Kiellegging Vaarwensschip 15
Kiellegging Vaarwensschip 16
Kiellegging Vaarwensschip 17
Kiellegging Vaarwensschip 18
Kiellegging Vaarwensschip 19
Kiellegging Vaarwensschip 20

E-mail