header2

Nieuwsflitsen

 • Jubileumboek is uit!

  Als zoenenjpgHet is zo ver, het prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert de afgelopen winter schreef, is uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  In 2019 werden Evert en Inge de Lintjesregen 57dag voor Koningsdag tijdens de lintjesregen Koninklijk onderscheiden door de Burgemeester van Amsterdam (Femke Halsema). Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • MS Vaarwens vaart voorlopig vanuit Amsterdam Marina

  Adam Marina platteg 2 De MS Vaarwens is uitgeweken naar de Amsterdam Marina en maakt tot 1 juni van daaruit haar vaardagen. Kijk altijd op 'Ligplaatsen schepen' in de zijbalk om de huidige aktuele locatie met plattegrond te vinden.

Stichting Vaarwens Nieuws

April 2009: Sponsoring Rotary

Geschenk Rotary Groningen Noord.

Een uitnodiging om een kleine presentatie te houden op een Rotary avond in Bedum heeft grote gevolgen gehad. Deze fantastische club mensen heeft onze Stichting Vaarwens genomen als sponsordoel voor hun 35 jarig lustrum. Tijdens een gewelig goed verzorgde lustrumavond in de Euroborg, werd de Stichting Vaarwens een cheque overhandigd met een geldwaarde voor 70 vaardagen. Het is een onvoorstelbaar grote opluchting dat we voorlopig niet de zorg voor het financiële gebeuren meer hebben, en dat we ons kunnen concentreren op het organiseren van de vaardagen. We hebben zelden zo'n hartelijke en hartverwarmende club mensen ontmoet met een enorm positieve gedachte.

Rotary_Noord_Vaardagensponsoring

E-mail