April 2009: Uitgave boek

Uitgave boek.

OmslagOp 10 april is na een winter schrijven mijn boek 'Bootjesgroei' uitgekomen. Een uitgever vinden is moeilijk, en daarom heb ik het boek van A tot Z helemaal zelf gemaakt, inclusief het ontwerp van de omslag.

Een huzarenklus, maar erg leuk en leerzaam om te doen. Op een paar kleine schrijffoutjes na ben ik er helemaal gelukkig mee, en ik hoop dat velen een glimlach tijdens het lezen krijgen, van mijn stunts en stoere verhalen. Meer informatie over het boek kunt u vinden onder het speciaal hiervoor opgenomen item 'Uitgave boek bootjesgroei'.