Oktober 2012 Jan Akkerman en Jamai in comité van aanbeveling.

Stichting Vaarwens is zeer verheugd met het toetreden van twee nieuwe leden in het comité van aanbeveling.

Ten eerste is toegetreden: 's Werelds beste gitarist Jan Akkerman. http://www.janakkerman.nl/Jan Akkerman pasfoto

Jan Akkerman heeft de site van Stichting Vaarwens uitvoerig bekeken en heeft ons toegezegd volledig achter de doelstelling van deze stichting te staan. Sinds 1 oktober is Jan toegetreden tot het comité van aanbeveling. Voor Evert (die zelf ook gitaar speelde en groot fan is) een fantastisch compliment. We zijn hier supertrots op. Jan is één van de beste en meest invloedrijke gitaristen ter wereld. Een positie die beslist niet alleen te danken is aan de uitverkiezing tot werelds beste gitarist in het Engelse blad Melody Maker, maar ook en vooral door zijn altijd gewaagde en inventieve spel en zijn drang zichzelf te blijven ontwikkelen.
Welkom Jan!!
Auteur Vaarwens.

Ten tweede is toegetreden: Musicalster Jamai Loman. web: Jamai -infoJamai pasfoto 2

Jamai groeide met zijn ouders en 2 oudere zussen op in de stad Schoonhoven. Op de basisschool deed hij voor het eerst mee met een schoolmusical. Jamais 'openbare zangcarrière' begon op de Shownight bij hem op school van het jaar 2000. Jamai vertolkte met een aantal anderen het lied Onderweg van Abel. In 2003 won hij de finale van de eerste serie van 'Idols'. Zijn debuutsingle was het nummer "Step right up" dat een nummer 1-hit werd in Nederland. In 2004 maakte Jamai zijn musicaldebut.

Welkom Jamai!!
Auteur Vaarwens.