April 2013 Volvo Penta en No Limit Ships sponsoren onderhoud.

Het was zo ver, de motoren van de Meander V begonnen te roken en te kuchen.1-4-066

Na tien jaren trouwe dienst zonder ook maar één misse slag te maken, hunkerden ze naar groot onderhoud. Volvo Penta en No Limit Ships B.V sloegen de handen ineen en organiseerden het groot onderhoud. Volvo Penta leverde de onderdelen gratis en No Limit Ships stond garant voor het werkloon.
Na een week bij Middelzee Motoren in Sneek te hebben gelegen waar de monteurs het onderhoud hebben uitgevoerd, lopen de fantastische machines weer als nieuw.

Dank voor ieders inzet en sponsoring!

1-4-0691-4-071