header2

Nieuwsflitsen

 • Jubileumboek is uit!

  Als zoenenjpgHet is zo ver, het prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert de afgelopen winter schreef, is uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • Evert en Inge ontvingen een lintje

  In 2019 werden Evert en Inge de Lintjesregen 57dag voor Koningsdag tijdens de lintjesregen Koninklijk onderscheiden door de Burgemeester van Amsterdam (Femke Halsema). Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
 • MS Vaarwens vaart voorlopig vanuit Amsterdam Marina

  Adam Marina platteg 2 De MS Vaarwens is uitgeweken naar de Amsterdam Marina en maakt tot 1 juni van daaruit haar vaardagen. Kijk altijd op 'Ligplaatsen schepen' in de zijbalk om de huidige aktuele locatie met plattegrond te vinden.

Stichting Vaarwens Nieuws

Mei 2013: Sterrenteam fietst voor Stichting Vaarwens vanuit Edam.

Een geweldig initiatief...

Op donderdag 9 mei werd er vanuit Edam een door Dirk Jan Emond georganiseerde fiets classic voor Stichting Vaar Wens gereden. Een veertigtal enthousiaste fietsers met een sterrenteam, waaronder bekende Nederlanders als Nicolien Sauerbreij, Frederik Brom, Chris Tates en Keje Molenaar gingen op de pedalen staan om geld in te zamelen voor Stichting Vaar Wens

Aanleiding:

Dirk Jan Emond is een goede vriend van Martin Veerman uit Volendam. Martin is ex drummer van enkele bekende Volendamse bands waaronder BZN, maar hij lijdt aan de ziekte A.L.S. Vorig jaar is Martin met de meander een dag mee geweest en heeft genoten van zijn vaardag. Daarbij was ook Dirk Jan Emond aanwezig en het vrijwilligerswerk van Evert en Inge inspireerde hem tot deze prachtige geste. Klik op deze link om de vaardag van Martin te bekijken: http://www.stichtingvaarwens.nl/stichting-vaar-wens/verslagen-vaardagen-2012/565-18-5-2012-vaardag-147

Fietsclassic

Nicolien Sauerbreij, Frederik Brom, Chris Tates en Keje Molenaar gaan op de pedalen staan om geld in te zamelen voor Stichting Vaar Wens.

De Fietsclassic vanuit Edam levert ruim €2500,- op...

Hemelvaartsdag 9 mei 2013 was het zo ver:

Vandaag gescheiden taken... Terwijl Inge het startsein geeft voor de sponsorwielerclassic in Edam, vervult Evert de vaarwens van een jonge 39 jarige vader met A.L.S. samen zijn gezin van 4 kleine kinderen. De enige communicatie kan nog via oogcontact, maar ondanks zijn weinig rooskleurige vooruitzicht, verheugd hij zich enorm op de vaardag. We gaan hem en zijn gezin een superdag geven!! Kijk ook op het verslag van deze vaardag door op de foto te klikken.192 Abdullah Duran 023


Ondertussen geeft Inge het startsein voor de wielerclassic:

Na een prachtige inleiding van initiatiefnemer Dirk Jan Emond, sprak Inge de Graaf van Stichting Vaarwens het rennersteam van zo'n 40 renners - waaronder enkele bekende Nederlanders – toe. Daarna werd door Inge het startsein gegeven voor de fietstocht. Het leverde maar liefst ruim € 2500,- op! De fietsers vonden het zo'n prachtig initiatief, dat eenstemmig werd besloten de classic volgend jaar over te doen in uitgebreidere vorm. Evert en Inge zijn helemaal in hun nopjes met zoveel spontaniteit en het ingezamelde bedrag waarvan zij weer mensen een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. Dank aan alle sportieve deelnemers van deze prachtige fietsclassic, ook namens alle vaargasten.

Cicletour 007Cicletour 008Cicletour 020Cicletour 021Cicletour 028Cicletour 027

E-mail