Januari 2014 Benefietconcert voor de Stichting.

Sail Kampen 3

Een geweldig evenement gaat plaatsvinden! Komt allen op 17 April naar Kampen. De befaamde Koninklijke Marinierskapel geeft in het kader van Sail Kampen een benefietconcert in de Buitenkerk voor Stichting Vaarwens. Het wordt een 75 minuten durend concert waarvan de opbrengst voor Stichting Vaarwens zal zijn!

marinierskapel-der-koninklijke-marine-foto-herman-zonderland

Benefietconcert Marinierskapel voor Stichting Vaarwens
Aanvang concert: 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)
Locatie: Buitenkerk, Buitennieuwstraat 101, Kampen (bereikbaar via Oudestraat)