Februari 2014 Boot Holland groot succes

Op Sinterklaasavond kregen we het bericht dat we in het kader van de Sinterklaasactie van Boot Holland een stand op de beurs in Leeuwarden hadden gewonnen. No Limit Ships sponsorde hun standinterieur en zo trokken we onervaren ten strijde om donateurs te werven en de stichting te promoten. Het werd een groot succes. Vele donateurs hebben zich aangemeld en tijdens het "netwerken" hebben we veel contacten opgedaan. Kortom... een vermoeiende, maar succesvolle beurs.

Met dank aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om te  werven en te flyeren.

Beurs 2014 6Beurs 2014 1Beurs 2014 2Beurs 2014 3Beurs 2014 4Beurs 2014 5