April 2014 Stichting Vaarwens bij RTL 5

Evert en Inge in Hour of Power uitzending

Zondagmorgen 16 april 2014 waren Evert en Inge twee keer te zien in de uitzending van Hour of Power op RTL5 zondagsmorgens tussen 08.00 uur en 10.00 uur. Een mooi interview van presentator en lid van ons comité van aanbeveling Jan van den Bosch. De uitzending geeft in vogelvlucht een mooi beeld van de historie van Stichting Vaarwens en waar zij voor staat. Kijk op uitzending gemist onder de volgende link:  Hour of Power aflvering 11  om de gehele uitzending van Hour of Power te zien, of klik op de onderstaande foto met de link naar Youtube waar alleen de beelden van onze Stichting zijn uitgelicht.

{youtube}icbgoShR_lk{/youtube}