April 2014 Benefietconcert voor SVW succes

Benefietconcert van de Koninklijke Marinierskapel groot succes.

18 April 2014:

Oh mensen wat een drukte. Vanavond de vlootschouw in het donker meegevaren met een verlichte Meander. Nu even tijd om iedereen mee te delen dat het benefietconcert, dat werd gegeven door de koninklijke Marinierskapel in de Buitenkerk te Kampen voor SVW, maar liefst €6250,- heeft opgebracht!!!!!!! Chapeau Koninklijke Marinierskapel, Sail Kampen en alle mensen die een kaartje kochten... We zijn er ongelofelijk blij mee.

Benefietconcert 1

Benefietconcert 2