header2

Nieuwsflitsen

 • Vaarwens vaart 's winters door!

  Amsterdam Marina Vaarwens 2020Per 14-11-2020 is de MS Vaarwens verhuisd naar Amsterdam. Ze werd overgevaren naar de Amsterdam Marina door onze beheerder DirkJan van Geemen en maakt de komende winter van daaruit haar vaardagen. Een prachtlocatie van waaruit onder alle weersomstandigheden gevaren kan worden.
 • Het jubileumboek, een mooi geschenk!

  Als zoenenjpgHet prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert schreef, is al een tijdje uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto of hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • COVID-19 Update:

  CoronaWe varen gewoon door, ook deze winterperiode. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen van het Coronavirus op de voet en hebben regelmatig contact met de betreffende instanties. Gelukkig hebben we ook nu weer groen licht gekregen en mogen wij blijven varen. Wel dienen wij rekening te houden met de RIVM Maatregelen.

Stichting Vaarwens Nieuws

Juni 2014 Sandra Schuurhof bij comite van aanbeveling.

We zijn erg blij met het feit dat het eerste vrouwelijke lid in ons comité van aanbeveling Sandra Schuurhof is.

Sandra-Schuurhof

Info: http://nl.wikipedia.org/wiki/Sandra_Schuurhof

 

Bron wikipedia:

Na het succesvol afronden van de School voor de Journalistiek begon Sandra haar carrière als verslaggever van 5 in het Land. Daarna werkte ze een jaar lang voor Veronica, waarvoor ze in de Verenigde Staten documentaires maakte. Toen Sandra in Nederland terugkwam, ging ze aan de slag voor RTL Nieuws, waar ze tot maart 2012 werkte als algemeen verslaggever. In 2001 werd ze tevens verslaggever voor het Koningshuis, eerst samen en vanaf 2006 als opvolger van Erik Mouthaan. Ook voor SBS is Sandra overigens nog steeds royalty-deskundige en ze gaat mee op alle grote evenementen in binnen- en buitenland van de koning en koningin en hun familie. Te denken valt aan staatsbezoeken, streekbezoeken, openingen, uitreikingen etcetera.

In 2007 breidde ze deze activiteit nog verder uit door aan de slag te gaan als royaltydeskundige bij RTL Boulevard. Naast haar journalistieke werkzaamheden was ze ook als deskundige te zien in het RTL 4-programma "Wat vindt Nederland?"

Op 19 december 2011 werd bekend dat ze een contract bij SBS heeft getekend. Ze maakt deel uit van het presentatieteam van "Hart van Nederland". Nadat ze eerst achter de schermen heeft gewerkt, maakte ze haar presentatiedebuut bij Hart van Nederland op 17 juni 2012. Op 6 oktober 2012 nam zij, samen met Jochem van Gelder, de presentatie van het "Nationaal Verkeersexamen" voor haar rekening. In de zomer van 2011 was ze een van de presentatoren van het zomerprogramma "Ik kom bij je eten" op RTL 4. De komende maanden presenteert ze het programma "Geld maakt gelukkig" op SBS 6.

Daarnaast schrijft Sandra sinds 2010 een wekelijkse column voor de VROUW van de Telegraaf en sinds 2013 is ze ook een van de presentatoren van de talkshow "WNL op Zondag" ( Ned 1).
Een veelzijde vrouw die in de eerste plaats nog steeds journalist in hart en nieren is en niet alleen een presentatrice.

Welkom en dank voor het toetreden Sandra!

 

 

E-mail